> >

 Asta Raami

Asta Raami


Videot: Asta Raami
Asta Raami

Intuitio älykkääseen käyttöön

Asta Raami on harvoja intuition hyödyntämisen asiantuntijoita Suomessa. Hän väitteli intuition käytöstä ja kehittämisestä Aalto-yliopistossa 2015. Astan erikoisalaa on intuition älykkääseen käyttöön ja kehittämiseen liittyvä menetelmäosaaminen: miten parantaa oman intuition lukutaitoa ja miten arvioida intuitiivisen tiedon luotettavuutta.

Hän on myös kirjoittanut luovuuden ja intuition kehittämiseen liittyvistä aiheesta useita tieteellisiä artikkeleita sekä tietokirjoja. Älykäs intuitio ja miten käytämme sitä (2016, Kustantamo S&S) käsittelee ihmismielen piilossa olevan potentiaalin hyödyntämistä. Asta on ollut kirjoittajana myös peruskoulujen uutta opetussuunnitelmaa käsittelevässä julkaisuissa Ajattelun taidot ja oppiminen (PS-kustannus 2016) sekä Sitran koulutuksen tulevaisuutta käsittelevässä julkaisussa Learning at The Edge, artikkelillaan Towards Solving The Impossible Problems (ilmestyy 2017. Astan väitöskirja on vapaasti luettavissa verkossa (Intuition Unleashed).

Asta työskenteli 15 vuotta Taideteollisessa korkeakoulussa (sittemmin Aalto-yliopistossa) luovuuden kehittämisen ja yhteisöllisen tiedonrakentamisen alueilla niin opetuksessa, tutkimuksessa ja tuotekehityksessä kuin luovan suunnitteluprosessin kehittämisen lehtorina. Tällä hetkellä Asta toimii start-up yrittäjänä Innerversity-hankkeessa.

Asta on sydämiä ja silmiä avaava luennoitsija. Hän sitoo innostavalla tavalla yhteen teoriaa ja käytäntöä auttaen kuulijaa ymmärtämään intuition potentiaalia oivaltamisessa, ennakoinnissa, monimutkaisessa ongelmanratkaisussa ja vaikeassa päätöksenteossa. Intuitio on luovan, visionäärisen ja kekseliään asiantuntijuuden kirkkainta ydintä. Niinpä intuition älykäs käyttö liittyy monenlaiseen asiantuntijuuteen.

Asta on käynyt puhumassa mm. lääkäreille, ekonomeille, juristeille, insinööreille, kansalaisjärjestöjen edustajille, mainosalan ammattilaisille, koulujen ja päiväkotien rehtoreille, audiovisuaalisten alojen tuottajille, sekä lukuisille yrityksille ja verkostoille.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta