Pirjo Suhonen

Kuulluksi ja nähdyksi tuleminen ovat hyvinvoinnin perusta

Kirjallisuusterapiaohjaaja

Pirjo Suhonen

Brändin rakentaminen ja luovuus liiketoiminnassa

Pirjo Suhonen, KTM, on toiminut vuosikymmeniä erilaisissa rooleissa ja yrittäjänä luovien alojen yrityksissä. Pirjo on myös sosionomi ja kirjallisuusterapiaohjaaja.

Pirjon osaamisessa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla inhimillinen sosiaalialan työote ja kaupallinen ymmärrys. Pirjo on kehittänyt uudenlaisia työkaluja, joissa kirjallisuusterapeuttisilla menetelmillä tuetaan holistista hyvinvointia.

Pirjo vastasi yli 20 vuoden ajan suomalaisen designmerkki Ivana Helsingin markkinoinnista, myynnistä, tuotteistuksesta ja yhteistyökumppanuusprojekteista. Pirjolla on vankka kokemus kv. myynnistä erityisesti Japanissa ja Koreassa ja hän on toiminut kymmenien näytösten ja näyttelyiden tuottajana ympäri maailmaa. Pirjo Suhosella on syvällinen lisenssiliiketoiminnan osaaminen.

Viime vuosina Pirjo on tuottanut Yle: lle kaksi radio-ohjelmasarjaa: "Muoti Suomen omatunto" ja "Työnä oma elämä". Siltala kustantamo julkaisi syksyllä 2020 Pirjon kirjoittaman "Onnellisten lasten salaisuudet" tietokirjan. Vuonna 2022 julkaistussa "Vapaus valita" -kirjassa Pirjo käsittelee merkityksellisiä elämänvalintoja. "Vapaus valita" -kirja perustuu 22 naisen kertomuksiin omista elämänvalinnoistaan ja kuvaa sitä, minkälaisia käännekohtia nämä valinnat ovat heidän elämäänsä tuoneet.

Pirjo Suhonen on käytännönläheinen, idearikas osaaja, jolla oman yrittäjätaustan johdosta on käsitys, mitä puhutteleva markkinointi on. Pirjolla on uusien koulutuksiensa ja töidensä myötä tuoretta näkemystä sosiaalialasta ja holistisesta hyvinvoinnista.

Aiheet esimerkiksi

  • Holistinen hyvinvointi kirjallisuusterapeuttisilla menetelmillä
  • Vapaus valita- matka itsetuntemukseen
  • Yrittäjän hyvinvointi
  • Yrityssosionomi- uudenlaista yritysvastuullisuutta
  • Vastuullinen markkinointi
  • Ideasta innovaatioon, tarinasta tuotteeksi
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Pirjo Suhonen

Pirjo Suhonen

KTM, sosionomi

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2