Tietosuojaseloste

Laadittu 22.05.2018 Viimeisin muutos 22.05.2018

Tämä on Oy Speakersforum Finland Ab:n (Speakersforum) henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Oy Speakersforum Finland AB, Sinikalliontie 5 A, 02630 Espoo • Y-tunnus: 1544233-8

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Susanna Suorsa, Country Manager
susanna.suorsa@speakersforum.fi
Puhelin: +358415452667

3. Rekisterin nimi

Speakersforumin markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka koskevat tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun jätät henkilötietosi Speakersforumille. Rekisteritietojen kerääminen perustuu suostumukseen. Sinun on oltava yli 18 –vuotias, jotta voit antaa meille henkilökohtaisia tietoja. Jos huomaamme, että keräämme alle 18-vuotiaiden henkilötietoja, ryhdymme toimiin tietojen poistamiseksi mahdollisimman pian. Verkkosivustolla rekisteröityä tai muuten Speakersforumille ilmoitettuja henkilötietoja ei koskaan myydä kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin.

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

Speakersforumissa käsitellään henkilötietoja, tarkoituksena hallinnoida asiakasrekisteriämme sekä lähettää uutiskirjeitä. Yhteydenottolomakkeen täyttämällä olet hyväksynyt henkilötietojesi käytön markkinointiviestinnässämme.

Huomioithan, että kun käytät sivustoamme, käytämme evästeitä, jotka keräävät henkilötietoina pidettäviä tietoja. Hyväksymällä evästeet hyväksyt tietojenkeräämisen.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Käsittelemme henkilötietoja seuraavasti:

A. Tiedot, jotka saamme verkkosivuston tai varausvahvistuksen kautta

Kun täytät yhteydenottolomakkeen, puhujatoimeksiannon yhteydessä annat varausvahvistukseen tarvittavat tiedot tai osallistut järjestämiimme tapahtumiin, pyydämme antamaan tietojasi (nimi, yhteystiedot sekä laskutusosoite). Käytämme näitä tietoja laskutukseen sekä markkinointimateriaalin lähettämiseen.

B. Yhteydenottolomake

Sivuillamme on monta tapaa, joilla kävijä voi olla yhteydessä ja jättää yhteystietonsa, jotta voimme palata asiaan. Pyydetyt tiedot ovat yhteystietoja, joita käytämme pyydetyn tiedon käsittelyyn ja pyydettyjen palveluiden toimittamiseen.

C. Yhteistyösopimus

Toimeksiantajan tai Speakersforumin kautta toimivan puhujan / kouluttajan / juontajan henkilötietojen säilyttämisessä noudatetaan sen hetkistä sopimusta. Annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn vallitsevan lainsäädännönmukaisesti ennen yhteistyön aloittamista.

D. Evästeet ja lokitiedot

Speakersforum käyttää evästeitä osoitteessa www.speakersforum.fi ja siihen liittyvillä verkkosivuilla sekä sovelluksissa.Käyttämällä sivustoamme annat luvan evästeiden käyttöön. Eväste on pieni selaimellasi tallennettu teksti, jonka avulla me ja kolmannet osapuolet voimme tunnistaa sinut. Evästeitä voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin: (1) sallia tiettyjä toimintoja; (2) tilastoja; (3) tallentaa valintojasi ja (4) mahdollistaa mainonnan ja kiinnostavan markkinoinnin. Evästeet voivat olla kahdentyyppisiä, istuntokohtaisia evästeitä tai pysyviä evästeitä. Istuntokohtainen eväste katoaa automaattisesti, kun suljet selaimen. Pysyvä eväste pysyy tiettyyn ajankohtaan, tai kunnes poistat evästeet. Viimeinen voimassaolopäivä on evästeessä; Jotkut saattavat lakata toimimasta muutaman minuutin kuluttua, kun taas toiset voivat päättyä useiden vuosien jälkeen.

Jos et halua evästeitä tai tiettyjä evästeitä, voit muuttaa selaimesi asetuksia poistamaan tallennettuja evästeitä ja estää uusia. Saat lisätietoja evästeiden poistosta selaimesi ohjesivuilla. Huomaa kuitenkin, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi estää sinua käyttämästä kaikkia sivustossamme olevia ominaisuuksia, kuten tallentaa valintojasi, ja saattaa myös estää joidenkin sivujen näkymisen oikein.

Kolmannen osapuolen evästeet

Speakersforum käyttää Google Analyticsia analysoimaan sivuston käyttöä. Google Analytics tuottaa tilastoja ja muita tietoja siitä, miten sivustoa käytetään tallentamalla evästeitä käyttäjän tietokoneella. Sivustomme tuottamia tietoja käytetään raporttien luomiseen sivuston käytöstä. Google tallentaa ja käyttää näitä tietoja. Googlen tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Speakersforum käyttää Facebookia ja Twitteriä. Yrityksemme Facebookissa on eväste, joka kerää tietoja sivuista, jotka auttavat markkinoinnin kohdistamisessa halutulle yleisölle. Facebook tallentaa ja käyttää näitä tietoja. Facebookin tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Speakersforum käyttäää Zendesk-chattia verkkosivuillaan tarjotakseen suoran ja helpon asiakaspalvelun. Zendesk käyttää evästeitä kotisivuillamme erottamalla käyttäjien keskustelut ja ottamalla toistuvat kävijät jatkamaan aiempaa keskustelua. Zendesks tietosuojakäytäntö osoitteessa https://www.zendesk.com/company/customers-partners/privacy-policy/ Evästeemme tarkoituksena on näin ollen helpottaa vierailijoiden ja meidän toimintaamme. Jos käytät edelleen verkkosivustoamme muuttamatta asetuksiasi, oletamme, että sallit evästeiden vastaanottamisessa.

Estä evästeet

Useimmat selaimet sallivat evästeiden estämisen. Internet Explorer, voit estää evästeet valitsemalla "Työkalut", "Internet-asetukset", "Tietosuoja" ja vedä liukusäädintä "Estä kaikki evästeet". Firefoxissa voit muuttaa evästeiden hallinta-asetuksia valitsemalla Työkalut, Lisäasetukset ja Yksityisyys. Klikkaa Chromessa oikeassa yläreunassa Lisää -> Asetukset. Napsauta alareunassa "Lisäasetukset". Napsauta "Tietosuoja ja tietoturva" -kohdan Sisältöasetukset. Klikkaa "Evästeet". Täällä voit poistaa evästeiden käytön. Evästeiden estäminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyjen sivustojen käyttöön.

Kolmannen osapuolen toimittajat

Speakersforum käyttää kolmannen osapuolen palveluita lopputuotteidensa ja palveluidensa toimittamiseen. Henkilötiedot käsittävät seuraavat kolmannet osapuolet: Zendesk, joka tarjoaa chatin sivuillemme QuestBack, jota käytämme kyselyihin, Kalin Setterberg tarjoaa liiketoiminnan tukijärjestelmämme. Kaikki nämä toimijat ovat solmineet henkilötietosopimuksen Speakersforumin kanssa.

Henkilötiedot markkinointitarkoitukseen

Tietosuojakäytännön hyväksyminen tarkoittaa myös sitä, että Speakersforum käyttää markkinointi- ja markkinatutkimukseen antamianne henkilötietoja. Tarkoituksena on luoda parempi asiakaskokemus, koska haluamme jatkuvasti parantaa ja optimoida palveluidemme laatua (esimerkiksi näyttämällä sisältöä, joka saattaa kiinnostaa sinua ja tarjota osuvampaa tietoja sinulle). Jos et enää halua markkinointiamme, ota yhteyttä ja ilmoita, että et halua meidän ottavan yhteyttä markkinointitarkoituksessa.

Kuinka kauan henkilötietosi tallennetaan?

Tallennamme henkilötietosi siksi aikaa, kun palveluidemme tarjoaminen lain mukaan edellyttää. Kun vierailet sivuillamme, tallennamme tietosi kolmeksi vuodeksi. Henkilötietojasi käytetään markkinointiviestinnässämme (ellei toisin mainita), niin kauan kuin yllä mainitsimme. Analyysit ja kyselyiden vastaukset tallennetaan kunnes tulokset ovat valmiita, kuitenkin enintään yhdeksi vuodeksi.

Henkilötietojen siirto

Hyväksyt henkilötietojen siirron täyttämällä meidän yhteydenottolomakkeemme, tai olemalla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Luovutamma tietoja kolmansille osapuolille vain siinä määrin, kuin on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi. Speakersforumin rekisteröityjä henkilötietoja ei koskaan myydä kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin. Hoitaaksemme toimeksiantomme asiakkaillemme ja heidän tiedustelujensa suhteen, joitakin henkilötietoja vaihdetaan ulkopuolisten tahojen kanssa, joiden kanssa Speakersforumilla on sopimus (katso kohta Kolmannen osapuolen toimittajat)

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietoja meille tallennetuista henkilötiedoista. Lisäksi voit pyytää lakisääteisin ehdoin virheellisten tietojen korjaamista, tietojen rajoittamista tai henkilötietojen poistamista. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, tai saada lisää tietoja oikeuksistasi osoitteessa info@speakersforum.fi. Sinulla on myös oikeus tehdä kantelu tietosuojaviranomaiselle.

Tietojen ja tietosuojapolitiikan muutokset

Speakersforum pidättää itsellään oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntöjä milloin tahansa. Viimeisin päivityspäivä löytyy ensimmäisen sivun merkinnästä.

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki