Inspiraatiota & tietoa

Artikkelit

Kokoamme tänne herättelevät, oivalluksia tarjoavia kirjoituksia, jotka käsittelevät puhuja-alaa, työelämää ja sen tarpeita. Ääneen pääsevät eri alojen asiantuntijat, puhujat, suunnannäyttäjät ja rohkeat tarinankertojat.

» Lue lisää

Uutiskirje

Olemme vuosien varrella jakaneet ja lähettäneet lukuisia uutiskirjeitä. Useimmat niistä on kirjoittanut yksi tai useampi meidän luennoitsijoistamme. Täältä löydät kaikki uutiskirjeemme, ja jos haluat saada ne suoraan sähköpostiisi, voit tilata uutiskirjeemme täältä.

» Lue lisää

Videot

Kuvaamme studiollamme viikoittain uutta materiaalia puhujista. Kysymme kiinnostavimmat kysymykset ja perehdymme ajankohtaisiin teemoihin. Katso videot ja löydä tämän hetken kiinnostavimmat, tapahtumaasi sopivimmat puhujat!

» Lue lisää

Vuoden Puhuja

Valitsemme vuosittain puhuja-alan kirkkaimmat tähdet: Vuoden Puhujan, Vuoden Tulokkaan sekä Vuoden Juontajan. Löydät tältä sivulta koottuna nämä palkitut puhujat.

» Lue lisää

Puhuja-alan tutkimus 2017

Mistä nyt puhutaan? Mitkä teemat ovat vuoden 2017 kiinnostavimmat entä millaisia puhujia tapahtumiin hankitaan? Selvitimme puhuja-alan tunnettuutta ja arvostusta sekä ammattipuhujien käyttöön liittyviä syitä, miksi ja milloin yritys käyttää ulkopuolista osaamista järjestämissään tapahtumissa.

» Lue lisää

Ajankohtaiset puhujat - TOP25 puhujat

Tutustu tästä tarkemmin tämän hetken valovoimaisimpiin puhujiin ja kouluttajiin.
Pidämme päivittyvää listaa kotimaisista puhujista. Ketkä lukeutuvat nyt valtakunnallisesti kysytyimpien puhujien joukkoon?

» Lue lisääHae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2