Inspiraatiota & tietoa

Artikkelit

Kokoamme tänne herättelevät, oivalluksia tarjoavia kirjoituksia, jotka käsittelevät puhuja-alaa, työelämää ja sen tarpeita. Ääneen pääsevät eri alojen asiantuntijat, puhujat, suunnannäyttäjät ja rohkeat tarinankertojat.

» Lue lisää

Uutiskirje

Olemme vuosien varrella jakaneet ja lähettäneet lukuisia uutiskirjeitä. Useimmat niistä on kirjoittanut yksi tai useampi meidän luennoitsijoistamme. Täältä löydät kaikki uutiskirjeemme, ja jos haluat saada ne suoraan sähköpostiisi, voit tilata uutiskirjeemme täältä.

» Lue lisää

Videot

Kuvaamme studiollamme viikoittain uutta materiaalia puhujista. Kysymme kiinnostavimmat kysymykset ja perehdymme ajankohtaisiin teemoihin. Katso videot ja löydä tämän hetken kiinnostavimmat, tapahtumaasi sopivimmat puhujat!

» Lue lisää

Vuoden Puhuja

Valitsemme vuosittain puhuja-alan kirkkaimmat tähdet: Vuoden Puhujan, Vuoden Tulokkaan sekä Vuoden Juontajan. Löydät tältä sivulta koottuna nämä palkitut puhujat.

» Lue lisää

Puhuja-alan tutkimus 2017

Mistä nyt puhutaan? Mitkä teemat ovat vuoden 2017 kiinnostavimmat entä millaisia puhujia tapahtumiin hankitaan? Selvitimme puhuja-alan tunnettuutta ja arvostusta sekä ammattipuhujien käyttöön liittyviä syitä, miksi ja milloin yritys käyttää ulkopuolista osaamista järjestämissään tapahtumissa.

» Lue lisää

Ajankohtaiset puhujat - TOP25 puhujat

Tutustu tästä tarkemmin tämän hetken valovoimaisimpiin puhujiin ja kouluttajiin.
Pidämme päivittyvää listaa kotimaisista puhujista. Ketkä lukeutuvat nyt valtakunnallisesti kysytyimpien puhujien joukkoon?

» Lue lisää

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2