Mitä jos?

Mitä jos? -jaksoissa käydään läpi oman alansa huippujen kasvua, käännekohtia ja “Mitä jos…?” -hetkiä. Tarkoituksena on päästä syvälle vieraan ajatteluun ja antaa konkreettisia työkaluja, taktiikoita ja rutiineja joita kuuntelijat voivat käyttää. Sarjan juontaa Jalmari Karvinen Tuotanto: Speakersforum Oy

16. Miten tehdä irtiotto ja rakentaa omannäköinen elämä - Petteri Kilpinen

22 Toukokuu 2023

Petteri Kilpinen on pitkän linjan yritysjohtaja, hallitusammattilainen, valmentaja ja kirjailija. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

15. Merkityksellinen työ - Rosa Nenonen

15 Toukokuu 2023

Jakson vieraana tietokirjailija, positiiviseen psykologiaan puolesta puhuja ja Speakersforumin Vuoden Tulokas 2023, Rosa Nenonen. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

14. Mahdottomasta unelmasta totta - Signmark Marko Vuoriheimo

7 Toukokuu 2023

Yrittäjä ja muusikko Signmark teki mahdottomasta unelmastaan totta ja on maailman ensimmäinen kuuro artisti, joka levytti kansainväliselle levy-yhtiölle. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

13. Oman urapolun luominen - Jasmin Hamid

1 Toukokuu 2023

Jakson vieraana on näyttelijä, sijoittaja ja Speakersforumin vuoden 2023 juontajana palkittu Jasmin Hamid. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

12. Miten Kummeli luotiin Olli Keskinen?

23 Huhtikuu 2023

Olli Keskinen on yrittäjä, puhuja ja yksi Kummeli-sketsisarjan luojista. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

11. Miten saavuttaa unelmansa Arman Alizad?

16 Huhtikuu 2023

Arman Alizad on toiminut tyylineuvojana, toimittajana, luennoitsijana sekä televisiojuontajana. Hänen dokumentaariset tv-ohjelmat ovat saaneet suuren suosion, kuten Arman ja viimeinen ristiretki, Kill Arman ja Venla-palkittu Arman Pohjantähden alla. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

10. Internetin hyödyt ja haitat - Mikko Hyppönen

19 Joulukuu 2022

Vieraana kansainvälisesti meritoitunut tietoturva-asiantuntija ja WithSecuren tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

9. Noora Fagerströmin menestyresepti

12 Joulukuu 2022

Vieraana palkittu yrittäjä, enkelisijoittaja ja kunnallispoliitikko Noora Fagerström. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

8. Biohakkerointi ja yrittäjyyden pimeä puoli - Teemu Arina

5 Joulukuu 2022

Vieraana biohakkeri, digitalisaation asiantuntija, yrittäjä, tietokirjalija ja puhuja Teemu Arina. Mitä on biohakkerointi? Mitä holisinen, kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkoittaa sulle? Miten mittaat itseäsi? Mistä puhut luennollasi "the dark side of entrepreneurship? Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Tämän podcastin vieraat ovat puhumisen ammattilaisia ja varattavissa sekä online- että livetilaisuuksiin osoitteessa

7. Tee itsestäsi mestariajattelija - Lauri Järvilehto

28 Marraskuu 2022

Vieraana kirjailija, filosofi, yrittäjä ja muusikko Lauri Järvilehto. Mitä jos pitäisi elää yksi päivä uudelleen ja uudelleen, niin minkälainen se olisi? Mitä tekisit jos sinulla olisi 100 miljoonaa pankkitilillä? Mikä on kutsumuskartta? Miten päättää omien opintojensa ja työnsä suunta? Miten parantaa omaa ajatteluaan? Miten tehdä omasta työstä merkityksellisempää? Mistä tietää onko startup-yrittäjäksi? Mitä pitää miettiä ennen oman startupin perustamista? Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

6. Miten olla röyhkeästi rohkea Sointu Borg?

21 Marraskuu 2022

Millä Soinnun päivät alkaa? Miten Sointu uskalsi lähteä tekemään omaa juttuaan? Miten rakentaa oma henkilöbrändi? Mitä hyvä johtajuus on? Miksi Sointu haki diiliin? Mitkä ovat huonoimmat neuvot työelämään? Mitkä ovat parhaat neuvot työelämään? Mikä on soinnun unelma? Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

5. Kokeilukulttuuri - Saku Tuominen

14 Marraskuu 2022

Vieraana tietokirjailija, puhuja sekä ideoiden tuottamiseen erikoistuneen Idealist Groupin perustaja ja luova johtaja. Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

4. Miten pärjätä tulevaisuuden työelämässä? - Perttu Pölönen

7 Marraskuu 2022

Vieraana tietokirjalilja, futuristi ja puhuja Perttu Pölönen. Mikä on futuristi? Mikä on Pertun end game? Miten säveltäminen on tukenut muuta työuraa? Mitä rönsyily ja haahuilu on tuonut sun elämään? Mihin taitoihin nuorten pitäisi keskittyä? Missä haluaisit olla maailman paras? Oletko kokenut huijarisyndroomaa? Miten ylläpidät aloittelijan mieltä? Mikä on yksi sun elämäsi parhaista päätöksistä? Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

3. Älä anna tunnelmanpilaajan vallata mieltäsi ja elämääsi - Marjo Rantanen

31 Lokakuu 2022

Vieraana Marjo Rantanen, joka on tunnelmamuotoilun -ja johtamisen pioneeri, valmentaja ja tietokirjailija. Mitä tunnelmamuotoilu on? Miten rakentaa ympärilleen parempi kulttuuri? Miksi moni vaihtaa työpaikkaa juuri nyt? Miten ihmiset voivat suunnitella oman happy placen? Miten luoda itsellensä hyvä fiilis? Miten selvittää omat luontaiset taipumukset? Missä vaiheessa Marjo miettiä vaihtavansa alaa? Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

2. Avaruusmatkailu, hyvä elämä, urapolun valinta ja miksi asiat ovat nyt paremmin kuin ennen? - Esko Valtaoja

24 Lokakuu 2022

Vieraana avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja. Päätyykö ihmiset Marsiin? Mitä mieltä Elon Muskista? Mistä hyvä elämä koostuu? Miten valita oma urapolku? Miksi asiat ovat nyt paremmin kuin ennen? Miten parantaa omaa medialukutaitoaan? Miltä elämä näyttää 20 vuoden päästä? Miten voimme lisätä tasa-arvoa maailmassa? Mitä jos? podcast on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat.

1. Mitä jos Roni Bäckista ei olisi tullut tubettajaa?

17 Lokakuu 2022

Roni Bäck on yksi Suomen suosituimmista tubettajista. Jaksossa käydään läpi mm. Ronin menestyksen salaisuuksia, mihin hän keskittyy tulevaisuudessa ja missä hän olisi jos ei olisi koskaan alkanut kuvaamaan videoita? Mitä jos? -sarja on tuotettu yhteistyössä Speakersforumin kanssa, joka on Suomen johtava puhujatoimisto ja josta löydät yli 20 vuoden kokemuksella tilaisuuteesi sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Tämän podcastin vieraat ovat puhumisen ammattilaisia ja varattavissa sekä online- että livetilaisuuksiin osoitteessa speakersforum.fi

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2