Speakersforum Oy | TF Group-konserni

Speakersforum

Olemme Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Löydämme tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen.

Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä, laadukasta puhujasisältöä sekä mahdollistaa merkityksellisiä kokemuksia ja kohtaamisia. Laaja puhujaverkostomme sisältää yli 8000 asiantuntijaa, joiden joukosta löydät eri alojen vaikuttajat, tekijät ja suunnannäyttäjät niin meiltä kuin maailmalta. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen, asiantuntemukseen ja luotettavuuteen. Missionamme on viedä eteenpäin suomalaista puhujakulttuuria yhdessä puhujiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Puhuminen välittää viestin, tavoittaa ihmiset ja muuttaa maailmaa.

Käymme vuosittain yli 10 000 keskustelua ja ideointia asiakkaidemme kanssa tapahtuman puhujasisältöihin liittyen. Olemme mukana luomassa sisältöä yli 3000 tapahtumaan.

TF Group

Speakersforum perustettiin vuonna 2001 osaksi ruotsalaista TF Group -konsernia. TF Group on Euroopan suurin tapahtumakonsultaatioon, koulutukseen sekä puhujien välittämiseen keskittyvä konserni, jossa työskentelee 50 puhuja-alan ammattilaista. TF Group perustettiin vuonna 1995 ja tänä päivänä se osallistuu yli 6000 tapahtuman ja seminaarin järjestämiseen vuosittain. Konserni on edustettuna laajalti Pohjoismaissa ja sen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa.Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2