Jaana Tuomila

Jokaisen pitää oppia rakastamaan myyntiä ja huomaamaan erilaisia myynnillisiä tilanteita.

Jaana Tuomila

Pelolla johtaminen on perseestä.Suomalainen myynti on syvältä.Hoppu on hanurista

Jaanan luotsaamana tartutaan ihanan kamalaan, ennakkoluulojen kurittamaan työelämään: luottamusta herättävä dialog, mobiilin ja monipaikkaisen työn johtamiseen, wau-palveluun, kiire ja ajankäyttö tai uppoudutaan hauskalla tavalla erilaisuuden maailmaan ja erilaisuuden hyödyntämiseen työyhteisössä.

"Jokaisen pitää oppia rakastamaan myyntiä ja huomaamaan erilaisia myynnillisiä tilanteita. On vaarallista ajatella, että jossain organisaatiokaavion syövereissä voisi onnistua lymyilemään ilman kontaktipintaa myyntiin", sanoo Jaana Tuomila, joka on kokenut johtamisen, myynnin ja asiakaskohtaamisten sekä ideoivan kulttuurin valmentaja ja tietokirjailija. Jaana oivalluttaa mm. myynnilliseen ajatteluun ja asiakaskokemukseen arkielämän wau- ja ei-niin-wau -tarinoilla. "Ei ole olemassa mitään myyjä-persoonaa, sen sijaan myyjä-tyyppi on." Millainen? Siitä kuulet lisää Jaanan puheenvuorossa.

Jaana on kirjoittanut yhteistyössä kirjat:

- Lusikka sotesopassa. Reseptejä kulttuurimuutokseen (Kiss Publishing Maury & Tuomila & Valkamo)

-Hoppu on hanurista - 12 askelta kiireen kitkemiseen (Kiss Publishing 2018 Maury & Meretniemi & Tuomila)

- Suomalainen myynti on syvältä - vai onko? (Kiss Publishing 2016 Maury & Meretniemi & Tuomila)

- Pelolla johtaminen on perseestä (Auditorium 2015 Maury & Tuomila & Meretniemi)

Jaana Tuomilan johdolla luodaan silmät avaava matka pelolla johtamisen ja kiireen maailmoihin u-s-k-o-m-a-t-t-o-m-i-n esimerkein. Hän ottaa kuulijaa kädestä kiinni ja näyttää, mitä tarkoittaa veritulppajohtajuus, parvekejohtajuus ja mykkä johtaminen. Hänen teräksisellä osaamisellaan päästään käsiksi pelon ja kiireen aiheuttajiin ja rakennetaan yhteistyötä, johtajuutta sekä työyhteisötaitoja niin, että pelolla tai turhauttavalla kiireellä ei niihin piireihin ole enää mitään asiaa. Hän haastaa ihmiset antamaan palautetta ja ideoita työyhteisönsä vahvistamiseksi.

Jaanan valmennusalueet pähkinänkuoressa:

Johtaminen (johto, esihenkilöt, projektit, muutos)

Kohtaamiset (myynti, palvelu, vuorovaikutus, tiimit)

Voimavarat (ideoiva kulttuuri, ajankäyttö ja kiireen kitkeminen)

Palautteenantokulttuuri

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Jaana Tuomila

Jaana Tuomila

Kehitysjohtaja, valmentaja

Johtamisen valmentajat

Myyntivalmennus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2