Jaana Tuomila

Kissconsulting Oy:n kehitysjohtaja

Jaana Tuomila

Muutos on nyt! Kuinka ymmärtää muutosta?

Jaana Tuomila on kokenut muutosbuusteri ja strategisen kehittämisen ammattilainen. Liiketoiminnan kehittämisen ja valmennustyön lisäksi Jaanalla on pitkä menetelmäkehittämisen tausta finanssialalta sekä kokemusta valtakunnallisten vaikuttamiskampanjoiden ideoinnista ja toteuttamisesta.

Jaana johdattaa kuulijat oivaltamaan, miten muutos saadaan aikaan itsessä ja muissa. Inspiroivien ja aktivoivien luentojen jälkeen sinulla on työkaluja, joilla voit lähteä muutoksen polulle tekemään niistä totta. Jaana on työssään auttanut lukuisia yrityksiä ja julkisia toimijoita mm. kirkastamaan strategiaa ja ideoimaan sekä sujuvoittamaan johtamista, kohtaamisia sekä omia voimavaroja.

Jaana tarttuu napakalla otteella myös mm. työyhteisöissä lymyävään pelon ilmapiiriin, hybridityön johtamiseen, wau-palveluun ja kiireen kokemukseen. Jaanan innoittamana rakennetaan luottamusta ja uppoudutaan hauskalla tavalla erilaisuuden maailmaan ja sen hyödyntämiseen työyhteisössä.

Jaana on kirjoittanut yhteistyössä kirjat:

  • Lusikka sotesopassa. Reseptejä kulttuurimuutokseen (Kiss Publishing 2019 Maury & Tuomila & Valkamo)
  • Hoppu on hanurista - 12 askelta kiireen kitkemiseen (Kiss Publishing 2018 Maury & Meretniemi & Tuomila)
  • Suomalainen myynti on syvältä - vai onko? (Kiss Publishing 2016 Maury & Meretniemi & Tuomila)
  • Pelolla johtaminen on perseestä (Auditorium 2015 Maury & Tuomila & Meretniemi)

Jaanan valmennusalueet pähkinänkuoressa:

  • Johtaminen (johto, esihenkilöt, projektit, muutos, strategia, arvot)
  • Kohtaamiset (myynti, palvelu, vuorovaikutustaidot, tiimit)
  • Voimavarat (ideoiva kulttuuri, ajankäyttö ja kiireen kitkeminen, palautekulttuuri)
  • Myynti ja wow-palvelu

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Jaana Tuomila

Jaana Tuomila

Valmentaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2