Jaana Tuomila

Jokaisen pitää oppia rakastamaan myyntiä ja huomaamaan erilaisia myynnillisiä tilanteita.

Jaana Tuomila

Suomalainen myynti on syvältä vai onko?

Jaanan luotsaamana tartutaan wow-palvelun, myynnin ja toimivan vuorovaikutuksen ja viestinnän rakennuspalikoihin tai uppoudutaan hauskalla tavalla erilaisuuden maailmaan ja erilaisuuden hyödyntämiseen työyhteisössä.

"Jokaisen pitää oppia rakastamaan myyntiä ja huomaamaan erilaisia myynnillisiä tilanteita. On vaarallista ajatella, että jossain organisaatiokaavion syövereissä voisi onnistua lymyilemään ilman kontaktipintaa myyntiin", sanoo Jaana Tuomila, joka on kokenut myynnin ja asiakaskohtaamisten valmentaja ja tietokirjailija. Jaana oivalluttaa myynnilliseen ajatteluun ja asiakaskokemukseen arkielämän wau- ja ei-niin-wau -tarinoilla. "Ei ole olemassa mitään myyjä-persoonaa, sen sijaan myyjä-tyyppi on." Millainen? Siitä kuulet lisää Jaanan puheenvuorossa.

Jaana on kirjoittanut yhteistyössä kirjan Suomalainen myynti on syvältä - vai onko? (Kiss Publishing 2016 Maury & Meretniemi & Tuomila).

Pelolla johtaminen on perseestä:
Jaana Tuomilan johdolla luodaan silmät avaava matka pelolla johtamisen ja kiireen maailmoihin hykerryttävin esimerkein. Hän ottaa kuulijaa kädestä kiinni ja näyttää, mitä tarkoittaa veritulppajohtajuus tai parveke- ja mykkä johtaminen. Hänen teräksisellä osaamisellaan päästään käsiksi pelon ja kiireen aiheuttajiin, ja rakennetaan yhteistyötä, johtajuutta sekä työyhteisötaitoja niin, että pelolla tai turhauttavalla kiireellä ei niihin piireihin enää mitään asiaa. Hän haastaa ihmiset antamaan palautetta ja ideoita työyhteisönsä vahvistamiseksi.

Jaanan valmennusalueet pähkinänkuoressa:
• Pelolla johtaminen on perseestä
• Hoppu on hanurista - ajanhallinta ja kiireen kitkeminen
• Myynti ja wow-palvelu
• Muutosprojektit ja projektijohtaminen
• Johtaminen

Pressikuvat

Jaana Tuomila

Jaana Tuomila

Kehitysjohtaja, valmentaja

Ajanhallinnan valmentjat

Johtamisen valmentajat

Ajanhallinta & Tehokkuus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2