Jaana Tuomila

Pelko ja turha hoppu pois työyhteisöstä

Jaana Tuomilan johdolla luodaan silmät avaava matka pelolla johtamisen ja kiireen maailmoihin hykerryttävin esimerkein. Hän ottaa kuulijaa kädestä kiinni ja näyttää, mitä tarkoittaa veritulppajohtajuus tai parveke- ja mykkä johtaminen. Hänen teräksisellä osaamisellaan päästään käsiksi pelon ja kiireen aiheuttajiin, ja rakennetaan yhteistyötä, johtajuutta sekä työyhteisötaitoja niin, että pelolla tai turhauttavalla kiireellä ei niihin piireihin enää mitään asiaa. Hän haastaa ihmiset antamaan palautetta ja ideoita työyhteisönsä vahvistamiseksi.

Jaana puhuu kiireen poistamisesta työpaikoilta. Kun näyttää touhukkaalta, ihminen kokee itsensä tärkeäksi, arvokkaaksi. Kiire on keino kerätä muiden huomio – ja samalla kärsiä itse henkisesti ja fyysisesti. Se ei tiedä hyvää, sillä tarkoitukseton säntäily syö tehokkuutta ja voimia. Kiire myös tarttuu: työpaikka ilman strategiaa tai sekavat tavoitteet saa työt kasaantumaan valtaviksi pinoiksi. Hoppu on hanurista pidemmän päälle. Tavoitteena on poistaa tehottomuutta aiheuttava kiire ja saada enemmän aikaan vähemmässä. Työkaluna mm toimiva strategia, projektinhallinta, yksinkertaiset prosessit ja järkevät toimintatavat sekä huomio hyvinvointiin.

Jaanan luotsaamana voidaan tarttua myös wow-palvelun, myynnin ja toimivan vuorovaikutuksen ja viestinnän rakennuspalikoihin tai uppoutua hauskalla tavalla erilaisuuden maailmaan ja erilaisuuden hyödyntämiseen työyhteisössä. Hän jakaa esimerkkejä no-no- sekä wow-palvelusta. Jaana on luova ja hauska valmentaja, joka pysäyttää osallistujat herättävillä kysymyksillä ja saa ihmiset inspiroitumaan muutoksesta.

Jaana Tuomila on kirjoittajana "Pelolla johtaminen on perseestä" -aiheisessa kirjassa ja käsikirjoittajana työyhteisönäytelmässä sekä Hoppu on hanurista -kirjassa ja käsikirjoittajana aihetta käsittelevässä työyhteisönäytelmässä.

Jaanan valmennusalueet pähkinänkuoressa:
• Pelolla johtaminen on perseestä
• Hoppu on hanurista - ajanhallinta ja kiireen kitkeminen
• Myynti ja wow-palvelu
• Muutosprojektit ja projektijohtaminen
• Johtaminen

Pressikuvat

Jaana Tuomila

Kehitysjohtaja

Samankaltaisia puhujia

Johtaminen

Johtamisen valmentajat