Ville Ojanen

Ville Ojanen

Aivotutkimuksen Tohtori

Ville Ojanen on aivotutkimuksesta väitellyt psykologi. Akateemisen uran jälkeen hän on toiminut Start-Up –yrittäjänä (Aivokunto Oy), HR–ammattilaisena ja esimiehenä (Nokia Oyj) sekä valmentajana ja konsulttina (Talent Vectia Oy). Ville on yksilön, ryhmän ja organisaation uudistumisen ja kasvun ammattilainen. Hän on taitava ja kokenut valmentaja, joka kohtaa vaativatkin haasteet ihmislähtöisellä ammattiosaamisella.

Villen vahvuus on syvällinen ymmärrys ja laaja ammatillinen kokemus ihmisen aivoja - ajatuksia, tunteita ja käyttäytymistä - ohjaavista tekijöistä sekä niihin vaikuttamisesta. Hänellä on satojen luento- ja valmennustilaisuuksien kokemus aivo- ja käyttäytymistieteellisen tiedon kansantajuistamisesta ja käytääntöönviennistä yksilö-, ryhmä ja organisaatiotasolla. Ojanen seuraa tiiviisti alansa uusinta tutkimustietoa ja soveltaa sitä työssään.

Ville valmentaa muun muassa johtoryhmiä ja sparraa yritysjohtajia henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Kouluttajana Ville on osallistava, asiantunteva ja innostava. Tilaisuudet eivät nojaa powerpoint –esityksiin vaan kiinnostaviin näkemyksiin, jotka herättävät keskustelua. Villen käyttämät sähköiset materiaalit ovat teemaa tukevia videoita ja demoja.

Pressikuvat

Ville Ojanen

Ville Ojanen

Arvot & Filosofia

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus

Inspiroivat puhujat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2