Kaisa Jaakkola
Valokuvaaja: Elise Kulmala

Kaisa Jaakkola

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rautainen ammattilainen

Kaisa Jaakkola on bestseller-tietokirjailija, yrittäjä, työhyvinvoinnin luennoitsija ja äiti. Kaisan intohimona on hyödyntää työssään ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista: ravitsemuksesta, liikkeestä, palautumisesta, mielestä ja ihmissuhteista. Kaisan tavaramerkkinä on vaikeidenkin asioiden sanallistaminen jokaiselle kuulijalle ymmärrettävään muotoon - puhuttiinpa sitten hormoneista, stressin fysiologiasta tai elämäntapamuutoksen edellyttämästä arvojen pohdinnasta.

Kaisa on työskennellyt ravitsemus- ja hyvinvointialalla vuodesta 2007 ja luennoinut päätoimisesti vuodesta 2011. Kaisan luentotyyli on innostava, selkeä ja käytännönläheinen. Luennoillaan hän kannustaa kuulijoita keskittymään pieniin tapamuutoksiin yksi kerrallaan - ei tarvita valtavia elämäntaparemontteja yhdeltä istumalta, vaan pieniä, toistuvia muutoksia arjessa.

Ravitsemusluennoilla Kaisa pureutuu arjen vireystilan ja keskittymiskyvyn kohottamiseen paremman ravinnon avulla. Pidempiin luentoihin voidaan yhdistää myös smoothiedemo, jonka kautta kuulijat saavat herkullisen muistutuksen välipalojen tärkeydestä ja kasvisten virtaa tuovasta voimasta.

Stressiä ja palautumista Kaisa lähestyy luennoillaan stressin fysiologian ja palautumista edistävien elintapojen näkökulmasta. Kuulijat pääsevät pohtimaan, millaisia kuormitustekijöitä omaan arkeen kuuluu ja millaisilla käytännön toimilla omaa unta ja päiväaikaista palautumista voisi parantaa. Pidempiin valmennuksiin voidaan yhdistää Firstbeat-analyysi, jolla mitataan stressiä ja palautumista.

Kaisa omistaa miehensä Joni Jaakkolan kanssa Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -voimaharjoittelusalin Helsingissä. Optimal Performancen kautta Kaisa ja hänen tiiminsä ovat valmentaneet vuosien varrella yli 40 000 suomalaista kohti parempaa hyvinvointia. Tällä hetkellä Kaisa opiskelee ravitsemustieteen maisteriksi amerikkalaisessa University of Bridgeportissa ja mindfulness-ohjaajaksi Center for Mindfulnessissa Helsingissä.

Video

Pressikuvat

Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola

Hyvinvoinnin rautainen ammattilainen

Valokuvaaja: Elise Kulmala

Opettavaiset fasilitaattorit

Uusia näkökulmia

Elämäntapamuutoksen valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2