Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola

Hyvinvointi, terveys ja parempi palautuminen

Kaisa Jaakkola on bestseller-tietokirjailija, valmentaja, suosittu hyvinvoinnin luennoitsija ja äiti. Alkuperäiseltä koulutukseltaan Kaisa on tietojohtamisen DI.

Kaisan intohimona on hyödyntää työssään ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista etenkin kehon näkökulmasta. Kuinka voimme vaikuttaa jaksamiseen, mielen hyvinvointiin, stressinsäätelyyn sekä työkykyyn ravinnon, liikunnan, palautumisen ja unen avulla? Miten päivittäiset tapamme ja valintamme vaikuttavat hermostoon, hormoneihin ja sitä kautta ihmissuhteisiimme niin työssä kuin vapaalla?

Kaisan tavaramerkkinä on vaikeidenkin asioiden sanallistaminen jokaiselle kuulijalle ymmärrettävään muotoon, puhuttiinpa sitten hormonitasapainosta, stressin ja palautumisen fysiologiasta tai elämäntapamuutoksen edellyttämästä arvojen pohdinnasta.

Kaisan luentotyyli on innostava, selkeä ja käytännönläheinen. Luennoillaan hän kannustaa kuulijoita keskittymään pieniin tapamuutoksiin yksi kerrallaan. Ei tarvita valtavia elämäntaparemontteja yhdeltä istumalta, vaan pieniä, toistuvia muutoksia arjessa.

Kaisa omistaa miehensä Joni Jaakkolan kanssa Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -kuntosalin Helsingissä. Optimal Performancen kautta Kaisa ja hänen tiiminsä ovat valmentaneet vuosien varrella yli 50 000 suomalaista kohti parempaa hyvinvointia.

Ravintoluennoilla Kaisa pureutuu arjen vireystilan ja keskittymiskyvyn kohottamiseen paremman ravinnon avulla. Ravitsemuksen teorian lisäksi Kaisa puhuu syömiseen ja ravinnon käsittelyyn vaikuttavista tekijöistä, kuten unesta, stressistä ja liikunnasta.

Palautumista ja stressinhallintaa käsitellään luennoilla niin fysiologian kuin myös palautumista edistävien elintapojen näkökulmasta. Kuulijat pääsevät pohtimaan, millaisia kuormitustekijöitä omaan arkeen kuuluu ja millaisilla käytännön toimilla omaa unta ja päiväaikaista palautumista voisi parantaa.

Kaisan uusi Hermostollinen johtajuus -luento käsittelee elintapojen merkitystä autonomisen hermoston säätelyssä ja psykologisessa turvallisuudessa. Hermostomme keskustelevat jatkuvasti toistensa kanssa tiedostamattomalla tasolla – välitätkö sinä esihenkilönä turvaa vai uhkaa?

Aiheet esimerkiksi

  • Palaudu & vahvistu – vähennä stressiä ja jaksa paremmin
  • Pienillä hyvinvoinnin teoilla parempaan jaksamiseen
  • Terveys ja hyvinvointi arjen prioriteetiksi
  • Hermostollinen johtajuus – tasapainota hermostoasi, johda vaikuttavammin
  • Hyvä vire töissä ja vapaalla – lisää energisyyttä paremmilla elintavoilla
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola

Hyvinvointivalmentaja

Valokuvaaja: Elise Kulmala

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2