Jarno Limnéll

Turvallisuus on johtamiskysymys.

Valokuvaaja: Mikko Mäntyniemi

Jarno Limnéll

Turvallisuuden ja teknologian johtaminen

Jarno Limnéll on turvallisuusasioiden tunnetuimpia nimiä niin Suomessa kuin Euroopassa. Koulutukseltaan Jarno on sotatieteiden tohtori, valtiotieteiden maisteri ja upseeri (majuri evp.).

Jarno Limnéll on työskennellyt turvallisuuspoltiikan, turvallisuusasioiden ja johtamisen parissa yli 25 vuotta – niin upseerina puolustusvoimissa, johtotehtävissä liike-elämässä sekä professorina yliopistoissa. Tällä hetkellä Jarno on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa sekä dosentti kolmessa muussa suomalaisessa yliopistossa. Liike-elämässä hän työskentelee johtotehtävässä sekä usean yrityksen hallituksen jäsenenä. Jarno on myös hallituksen jäsen useissa järjestöissä, kuten Suomen Atlantti-seurassa ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä.

Hän kirjoittaa sekä suomalaisiin että kansainvälisiin julkaisuihin aktiivisesti, niin tieteellisiä artikkeleita kuin blogi-kirjoituksia (kuten Iltalehdessä) – ja lähes kaikkea näiden väliltä. Jarno on kirjoittanut useita turvallisuuteen liittyviä kirjoja: Viimeisin kirja "Suomen tulevaisuudet" (WSOY) yhdessä Elina Hiltusen ja Mikko Dufvan kanssa ilmestyi vuoden 2022 alussa.

Jarno Limnéll on hyvin kysytty puhuja niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Jarno on valittu mm. vuoden IT-vaikuttajaksi Suomessa sekä vuoden turvallisuustutkijaksi Suomessa. Hän on myös Maailman talousfoorumisen asiantuntijaverkoston jäsen. Jarno vaikuttaa myös yhteiskunnallisesti ja toimii Espoon kaupunginvaltuuston puheenjohtajana, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtajana ja Laurea-Ammattikorkeakoulun hallituksen puheenjohtajana.

Jarnon luentojen teemoja ovat mm.

Turvallisuuden tunne ja henkinen sietokyky

Ajankohtaiset ulko- ja turvallisuuspolitiikan asiat

Kyberturvallisuus

  • Turvallisuus. Niin todellisuutena kuin tunteena. Niin fyysisenä kuin digitaalisena turvallisuutena. Niin arjen turvallisuutta kuin maailmanpolitiikkaa. Niin sotilaallista kovaa turvallisuutta kuin sosiaalisen median algoritmien kasvavaa valtaa. Jarno tunnetaan hyvin laajasta asiantuntemuksestaan turvallisuus-asioissa, ja hänellä on kyky kertoa havainnollisesti vaikeista ja monimutkaisista turvallisuuden ilmiöistä sekä tavallisille ihmisille että yhteiskunnan päättäjille.
  • Turvallisuuden ja teknologian johtaminen. Jarnon mielestä asiat kehittyvät kahdella tapaa – joko kriisin tai johtajuuden kautta. Ilman johtajuutta, jäljelle jää kriisi. Siksi nyky-yhteiskunnassa on korostettava kiihtyvän teknologian kehityksessä ja turvallisuudesta huolehdittaessa johtajuutta. Jarno on tämän alan johtavia tutkijoita Suomessa ja hänellä on myös vahva käytännön kokemus. Jarno korostaa tämän päivän johtamisessa ja turvallisuudessa viestinnän tärkeyttä.

Video

Pressikuvat

Jarno Limnéll

Jarno Limnéll

Kyberturvallisuuden professori

Valokuvaaja: Mikko Mäntyniemi

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2