> >

Perttu Pölönen

Vuoden luovin suomalainen - sävelkellon kehittäjä

Perttu Pölönen on valittu vuoden luovimmaksi suomalaiseksi 2014, hänet on palkittu Slushissa, ja hän on saanut ykkössijan EU:n nuorten keksijöiden kilpailussa. Lehtijutuissa häntä on kutsuttu superälyköksi ja superlahjakkuudeksi. Pölöstä nimittely hämmentää. "Onhan se hassua. Ne nyt ovat lehtijuttuja", sanoo Pölönen.

Pölösessa yhdistyy keksijä, taiteilija, yrittäjä ja säveltäjä. Hänen Sävelkellonsa on klassinen keksintötarina siitä, miten oma henkilökohtainen ongelma ja sen ratkaiseminen voivat synnyttää yrityksen ja kansainvälisen vientituotteen. Sävelkello haastaa vuosisatoja vanhat konventiot ja perinteet opettaa musiikkia. Se on outside of the box –ajattelua parhaimmillaan – esimerkkinä 9-vuotias tyttö, joka teki musiikinteorian kokeen Sävelkellolla vain yhden tunnin jälkeen. Sama koe, johon opiskellaan normaalisti kolme vuotta.

Hän on kävelevä esimerkki poikkitieteellisyydestä ja –taiteellisuudesta. Pölönen on valmistunut Singularity Universitysta, tulevaisuusyliopistosta, johon kerätään visionäärejä potentiaalisten ja maailmaa mullistavien ideoiden kanssa. Hän vietti kesän ja syksyn 2016 Piilaaksossa opiskelemassa eksponentiaalisia teknologioita ja mailman globaaleja ongelmia muiden nerojen keskellä. Pölösellä on syvä ymmärrys disruptiosta ja hän on saanut oppia suoraan Piilaakson pioneereilta uusien teknologioiden ja trendien valtavista vaikutuksista.

Monessa mukana oleva Pölönen on perustanut non-profitin, joka tarjoaa opettajakoulutusta virtuaalitekniikan avulla. Näin opettajat esimerkiksi kehitysmaissa voivat nähdä suomalaisen luokan ja opettajan työssään. Palvelua testataan parhaillaan Myanmarissa.

Pölönen on tehnyt töitä muutosjohtamiseen erikoistuneelle konsulttiyritykselle nimikkeellä Disruptioanalyytikko. Millenial Boardissa nuoret kohtaavat yritysjohtajia ja keskustelevat heidän kanssaan nuorten näkökulmasta yrityksen haasteisiin ja mahdollisuuksiin liittyen.

Hänen tarinasta ovat kiinnostuneet myös mediat, ja kaikkien päämedioiden uutisartikkeleiden lisäksi hänestä on kirjoitettu henkilöjutut mm. Helsingin Sanomiin, Talouselämään ja MTV:n nettiin, joka keräsi reilusti yli 100 000 lukijaa. Olipa kyse siis lehtijutusta, paneelikeskustelusta, TEDx-puheesta tai esiintymisestä yritysjohtajille, Pölönen tuo keskusteluun ainutlaatuisia näkemyksiä useasta eri näkökulmasta, jotka pohjaavat hänen monipuoliseen ja upeaan tarinaansa.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta