> >

 Olli Keskinen

Olli Keskinen


Videot: Olli Keskinen


Olli Keskinen

Asiakas keskiössä ja myynti veressä!

Suosittu myyntivalmentaja Olli Keskinen on tullut suurelle yleisölle tutuksi Kummeli-ryhmän perustajana. Keskinen on toiminut vuodesta 2013 yrittäjänä pilvipalveluja tuottavassa Bow Company Oy:ssä ja vetänyt satoja B2B-myynnin valmennuksia.

Puhujana Olli on persoonallinen, hauska ja suorapuheinen. Hänen suurimpana vahvuutena on älyllisten oivallusten, selkeän viestin ja huumorin yhdistäminen. Ollilla on laaja yhteiskunnallinen suhdeverkosto sekä vahvat näytöt myynnistä, markkinoinnista ja brändin luomisesta. Olli on valmentanut yli 10 000 esimiestä ja työntekijää lähes 800:ssa valmennustilaisuudessa.

Myyntivalmennuksissaan Olli Keskinen palauttaa mieliin B2B- myyntiprosessin neljä vaihetta tosielämän tarinoiden, konkreettisten vinkkien ja uusimpien tutkimustulosten vauhdittamina. Oman toiminnan laatu sekä asenne ovat keskiössä Keskisen luennoilla.

- Myyjä on kuin artisti viihdebisneksessä - kun löydät oman juttusi ja osaat tuoda sen esille, menestyt, Olli muistuttaa. Hän haluaa luennoillaan auttaa kuulijaa yhdistämään työn ilon ja tuottavuuden - ne ovat avain menestykseen.

Olli Keskinen ottaa yleisön haltuunsa vuorovaikutteisella ja osallistavalla tyylillään. Hän pitää tilaisuuden onnistumisen kannalta oleellisena keskustelua asiakkaan kanssa ennen tapahtumaa, ja sijoittaa jokaisen esityksensä asiakkaan maailmaan. Myynnin lisäksi Ollin teemoja ovat mm. työn tuottavuuden lisääminen, tiimidynamiikka ja vuorovaikutus.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta