Kuka tahansa voi tulla huippumyyjäksi. Myyjä on kuin artisti viihdebisnesksessä - kun löydät oman juttusi ja osaat tuoda sen esille, menestyt.

Kummelit - televisiosarjan luoja

Olli Keskinen

Asiakas keskiössä ja myynti veressä!

Suosittu myyntivalmentaja Olli Keskinen on tullut suurelle yleisölle tutuksi Kummeli-ryhmän perustajana. Keskinen on toiminut vuodesta 2013 yrittäjänä pilvipalveluja tuottavassa Bow Company Oy:ssä ja vetänyt satoja B2B-myynnin valmennuksia.

Puhujana Olli on persoonallinen, hauska ja suorapuheinen. Hänen suurimpana vahvuutena on älyllisten oivallusten, selkeän viestin ja huumorin yhdistäminen. Ollilla on laaja yhteiskunnallinen suhdeverkosto sekä vahvat näytöt myynnistä, markkinoinnista ja brändin luomisesta. Olli on valmentanut yli 10 000 esimiestä ja työntekijää lähes 800:ssa valmennustilaisuudessa.

Myyntivalmennuksissaan Olli Keskinen palauttaa mieliin B2B- myyntiprosessin neljä vaihetta tosielämän tarinoiden, konkreettisten vinkkien ja uusimpien tutkimustulosten vauhdittamina. Oman toiminnan laatu sekä asenne ovat keskiössä Keskisen luennoilla.

- Myyjä on kuin artisti viihdebisneksessä - kun löydät oman juttusi ja osaat tuoda sen esille, menestyt, Olli muistuttaa. Hän haluaa luennoillaan auttaa kuulijaa yhdistämään työn ilon ja tuottavuuden - ne ovat avain menestykseen.

Olli Keskinen ottaa yleisön haltuunsa vuorovaikutteisella ja osallistavalla tyylillään. Hän pitää tilaisuuden onnistumisen kannalta oleellisena keskustelua asiakkaan kanssa ennen tapahtumaa, ja sijoittaa jokaisen esityksensä asiakkaan maailmaan. Myynnin lisäksi Ollin teemoja ovat mm. työn tuottavuuden lisääminen, tiimidynamiikka ja vuorovaikutus.

Video

Pressikuvat

Olli Keskinen

Yrittäjä

Samankaltaisia puhujia

Tunnelman nostattajat

Viestintä

Asiakaspalvelun valmentajat