> >

Olli Keskinen

Asiakas keskiössä ja myynti veressä!

Kummeli-ryhmän perustajiin kuuluva Olli Keskinen on toiminut vuodesta 2013 yrittäjänä pilvipalveluja tuottavassa Bow Company Oy:ssä.

Puhujana Olli on persoonallinen ja hauska. Hänen suurimpana vahvuutena on älyllisten oivallusten, selkeän viestin ja huumorin yhdistäminen. Hänellä on laaja yhteiskunnallinen suhdeverkosto sekä vahvat näytöt myynnistä, markkinoinnista ja brändin luomisesta. Olli on valmentanut yli 10 000 esimiestä ja työntekijää lähes 800:ssa valmennustilaisuudessa.

– Työelämä on ristiriitaista ja se vaatii paradoksien sietämistä, Olli toteaa. Hän on kuitenkin havainnut, että on mahdollista yhdistää työn ilo ja tuottavuus. Helppoa se ei ole, mutta mahdollista, eikä siinä ole eroa onko firma suuri vai pieni.

Ollin tyyli on erittäin vuorovaikutteinen ja yleisöä osallistava. Hän pitää tilaisuuden onnistumisen kannalta oleellisena keskustelua asiakkaan kanssa ennen tapahtumaa, ja sijoittaa jokaisen esityksensä asiakkaan maailmaan. Myynnin lisäksi Ollin teemoja ovat mm. työn tuottavuuden lisääminen, tiimidynamiikka ja vuorovaikutus.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta