> >

Arman Alizad

Karismaattinen puhuja. Omien unelmiensa toteuttaja.

Arman Alizad on toiminut tyylineuvojana, toimittajana, luennoitsijana sekä televisiojuontajana. Hänen dokumentaariset tv-ohjelmat ovat saaneet suuren suosion kuten Arman ja viimeinen ristiretki, Arman ja Kamerunin kummilapset, Venla-palkittu Arman Pohjantähden alla sekä syksyllä 2017 alkanut Suomen rikosmysteeri.

Vuosien varrella maailmanmatkaaja Arman on reissannut läpi monen maan kohdaten useita kulttuureja ja ihmiskohtaloita. Armanin käsittelemät aiheet eivät jätä ketään kylmäksi ja hän herättääkin monissa ristiriitaisia tunteita.

Puhujana Arman on karismaattinen, eläytyvä, ajatuksia herättävä ja hän vie läsnäolon sekä aitouden äärimmilleen. Arman puhuu kokemastaan ja näkemästään tuoden esiin maailman monimuotoisuutta, värikkyyttä ja epätäydellisyyttä. Näistä kokemuksista kumpuaa ymmärrys ja kiitollisuus sekä arvostus sitä kohtaan mitä elämässä jo on ja miten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Unelmia tulee tavoitella ja asioihin voi vaikuttaa, kun vain itse niin haluaa.

Arman puhuu aidosti ja rehellisesti siitä, miten elämää kannattaa elää, miten löytää oma juttunsa, sekä maailmasta, työnteosta että yrittäjyydestä. Oman tarinansa lomassa hän ottaa esiin käännekohtia, joissa omilla valinnoilla ja asenteella on suuri merkitys tulevaisuuden kehittymiseen.

Aiheita esimerkiksi:
- Yrittäjyys
- Monikulttuurisuus ja kulttuurien kohtaaminen
- Unelmien tavoittelu ja toteutus

Arman on valittu Vuoden Puhujaksi 2011.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta