Mitä jos? -podcastin vieraana Arman Alizad

Vuoden viimeisessä Mitä jos? -jaksossa saamme vieraaksi Arman Alizadin, joka tunnetaan niin tyylineuvojana, toimittajana, luennoitsijana kuin televisiojuontajana! Vuosien varrella maailmanmatkaaja Arman on reissannut läpi monen maan kohdaten useita kulttuureja ja ihmiskohtaloita. Armanin käsittelemät aiheet eivät jätä ketään kylmäksi ja hän herättääkin monissa jopa ristiriitaisia tunteita. Mitä jos Arman voisi palata ajassa taaksepäin tiettyyn kuvauspaikkaan tai hetkeen? Miten lisätä omaan elämäänsä kiitollisuutta? Mitä jos Arman olisi maailman paras yhdessä asiassa? Mitä jos Arman voisi muuttaa yhden asian maailmassa, mikä se olisi?

Nykykeskustelukulttuurin pahin ongelma on se, että ymmärtäminen nähdään hyväksymisenä. Ne ovat kaksi ihan eri asiaa. Pyrin aina ymmärtämään. Vaikka olisin palkkamurhaajan kanssa, joka kertoo elämästään, haluan ymmärtää miksi asiat ovat johtaneet kaiken kautta siihen pisteeseen - vaikka en hyväksy hänen tekojaan.

Kuuntele jakso Spotifysta tai katso video alta:

Mitä jos Arman Alizad voisi palata ajassa taaksepäin? Jalmafi X Speakersforum

Vuoden viimeisessä Mitä jos? -jaksossa saamme vieraaksi Arman Alizadin, joka tunnetaan niin tyylineuvojana, toimittajana, luenno...

Haluamme kiittää kaikkia tähänastisten jaksojen vieraita ja kuuntelijoita! Löydät kaikki Mitä jos? -podcastin jaksot Spotifysta ja YouTubesta. Vieraat ovat puhumisen ammattilaisia ja varattavissa sekä online- että livetilaisuuksiin. Seuraa meitä eri kanavissa @speakersforum. Kuulemme mielellämme myös palautetta podcastiin liittyen!

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2