Renaz Ebrahimi

Monikulttuurisuus ja kulttuurien kohtaaminen

Renaz Ebrahimi on monitaitoinen toimittaja ja yrittäjä. Hän uskaltaa tuoda omia henkilökohtaisia kokemuksia ja tarinoita mukaan puheisiinsa, jotta keskusteluissa päästään pintaa syvemmälle.

Renaz aloitti kansalaisjärjestöissä vaikuttamisen jo 16-vuotiaana ja jäi sille polulle, ehtien tekemään töitä monissa järjestöissä, kuten esim. Monika-Naiset Liitossa ja UrbanApa ry:llä. Erityisesti maahanmuutto, monikulttuurisuus, taide ovat olleet lähellä sydäntä. Työskentely näiden teemojen parissa on kerryttänyt tietotaitoa, jota Ebrahimi mielellään jakaa eteenpäin.

Radiotoimittajana työskentelevä Ebrahimi eksyi radioallale 2011 ja parin harjoittelun jälkeen, siitä tulikin työ ja ammatti. Renazia on kuultu niin Bassoradiolla, SpinFM:llä kuin myös YleXllä. Nykyään Renaz toimittaa ja juontaa Päiväkämmit -nimeä kantavaa omaa ohjelmaa Radio Helsingin taajuudella.

Radiotyön lisäksi Renaz pyörittää ystävänsä kanssa yritystä nimeltä Random Life, joka muun muassa tuottaa video- ja tapahtumatuotantoa, välittää luovan alan osaamista ja ylläpitää kulttuuriin ja musiikkiin keskittyvää blogialustaa.

Aiheet, joista Renaz käy puhumassa:
- Monikulttuurisuus ja kulttuurien kohtaaminen
- Maahanmuttajuus ja kotoutuminen
- Yrittäjyys, rohkeus ja riskinotto
- Radio- ja puhetyö, esiintyminen ja itsensä ylittäminen
- Tasa-arvo ja naisasiat

Pressikuvat

Renaz Ebrahimi

Toimittaja

Samankaltaisia puhujia

Monikulttuurisuus

Innostavat juontajat

Valmentajat & Juontajat