Karita Tykkä

kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tutkija

Karita Tykkä

Terveys ei ole koskaan kiinni vain yhdestä osa-alueesta

Karita Tykkä rakastaa elämää, kehon ja mielen terveyttä ja on intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tutkija. Hänen luennoissaan ja juonnoissaan uhkuvat energisyys, lämpö, läsnäolo ja hänellä on ote, joka pitää kuulijan otteessaan koko matkan ajan.

Hän on kokenut juontaja ja juontanut tv-ohjelmia, erilaisia tapahtumia, haastatellut ja ollut itse haastatteluissa lukuisia kertoja. Häntä on aina kiehtonut myös mielen voima ja Karita puhuu luennoillaan paljon myös ajatuksen ja mielen voimasta, irti päästämisestä sekä oman tarinan merkityksestä.

Karitan mielestä terveys ei ole koskaan kiinni vain yhdestä osa-alueesta, vaan vaatii kokonaisuuden huomioimisen. Hänen mielestään ilman terveyttä meillä ei ole mitään- on kyse sitten liikemaailmasta tai henkilökohtaisesta elämästä. Kaikki on energiaa ja lähtee ajatuksesta, siksi Karitan luennoissa puhutaan paljon energiasta, ajatuksista ja fiiliksestä. Karitan luennoissa puhutaan usein tunteista. Hän avaan näkemystään miksi tulosta tärkeämpää on tunne, jota tavoittelemme.

"Emme oikeastaan tavoittele numeroa, tilastoa tai titteliä, vaan tunnetta, jonka kuvittelemme päämäärän tavoitettua saavuttavamme." Tuloksia hyvällä fiiliksellä –luennolla Karita puhuu filiksestä, tuntemuksista, onnistumisen merkityksestä, inspiraatiosta ja visualisoinnista, jotka vievät nopeammin ja positiivisemmin kohti päämäärää – olipa sitten kyse terveydestä, painonhallinnasta tai muista tavoitteista.

Karita on helposti lähestyttävä, vakuuttava, varma ja avoin puhuja. Hän ei vaan "pönötä" powerpointin edessä lavalla, vaan tuo eläväisellä esiintymisellään energisen ja elinvoimaisen tuulahduksen inspiraation tilaisuuteen.

Luentoaiheita:

  • Energinen ja elinvoimainen elämä/työyhteisö/tiimi/nainen
  • Mieli – ajatusten ja asenteen voima.
  • Homeostaasi – terveyden salat.
  • Rytmi, rutiini ja motivaatio – avaimet pysyvään muutokseen
  • Stressinhallinta – holistisesti.
  • Tuloksia hyvällä fiiliksellä.

Video

Pressikuvat

Karita Tykkä

Karita Tykkä

Juontaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2