Maija Ilmoniemi

Kun tapahtumat ovat siirtyneet verkkoon, juontaja on kuin uutisankkuri tv-showssa – kameran läpi karismallaan katsojat tavoittava kertoja.

Maija Ilmoniemi

Juontaja luo virtuaalitapahtumasta läsnäolevan

Virtuaalimuodossa juontajan rooli tapahtuman kertojaäänenä on muuttunut. Nyt juontaja kannattelee tapahtumaa kameran edessä ja hänen on ymmärrettävä suoran lähetyksen sekä monikameratuotannon logiikka. Häneltä vaaditaan ainutlaatuista kykyä loistaa läpi ruudun: juontajan on tavoitettava katsojat karismallaan sekä saatava heidät viihtymään sekä tuntemaan läsnäolo ja energia etäälläkin.

Maija Ilmoniemi (VTM) on tapahtuma- ja radiojuontaja sekä toimittaja, kirjailija ja tuottaja, joka yhdistää sulavasti asian ja viihdyttämisen. Toimittajana ja valtiotietieilijänä Maija omaksuu monimutkaisiakin aihealueita ensiluokkaisesti. Hän sisäistää uutta nopeasti ja pystyy asettumaan erilaisiin kokonaisuuksiin luontevasti – kiteyttämään yleisölle ymmärrettävää ja innostavaa ajateltavaa. Yrittäjänä ja entisenä työnantajana Maija puhuu bisneksen kieltä. USA:ssa asutut vuodet takaavat hänelle natiivitason englannin kielen. Hän osallistuu tarvittaessa myös tilaisuuden tuottamiseen, ja voi niin itsenäisesti kuin yhdessä asiakkaan kanssa osallistua tapahtumien käsikirjoittamiseen.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Maija Ilmoniemi

Maija Ilmoniemi

Kokenut juontaja

Henkilökohtainen kehitys

Vuorovaikutusvalmennus

Psykologia

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2