Maija Ilmoniemi

mediapersoona, toimittaja

Maija Ilmoniemi

Juontaja on palveluammatissa

Juontaja on taikuri sekä kapellimestari – ja palveluammatissa. Hänen mielessään on aina ensimmäisenä yleisö, ja sen pitäminen kartalla kaiken kulusta. Innostaminen sekä pysäyttäminen sanoman äärelle on juontajan työ. Juontaja luo läsnäolon tunteen ja kannattelee tapahtumaa erityisellä energiallaan.

Maija Ilmoniemi (VTM) on tapahtuma- ja radiojuontaja sekä toimittaja, kirjailija ja esiintymisen sekä vuorovaikutuksen valmentaja. Juontajan työssään hän yhdistää sulavasti asian ja viihdyttämisen. Työ toimittajana ja valtiotieteilijän koulutus takaavat Maijalle kyvyn omaksua monimutkaisiakin aihealueita nopeasti, ja opinnot Teatterikorkeakoulussa varmistavat, että hän on ensiluokkainen esiintyjä.

Maija sisäistää uutta nopeasti ja pystyy asettumaan erilaisiin kokonaisuuksiin luontevasti - kiteyttämään yleisölle ymmärrettävää ja innostavaa ajateltavaa. Yrittäjänä ja entisenä työnantajana Maija puhuu bisneksen kieltä. USA:ssa asutut vuodet takaavat hänelle natiivitason englannin kielen. Hän osallistuu tarvittaessa myös tilaisuuden tuottamiseen, ja voi niin itsenäisesti kuin yhdessä asiakkaan kanssa osallistua tapahtumien käsikirjoittamiseen. Tapahtumien lisäksi Maija työskentelee radiojuontajana Radio Novassa. Juontajana Maija jättää unohtumattoman muistijäljen: Hänen kupliva energiansa on ainutlaatuista, ja valo, jonka hän tuo mukanani on laadun merkki sekä sen tae.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Maija Ilmoniemi

Maija Ilmoniemi

Juontaja

Inspiroivat puhujat

Innostavat juontajat

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2