CupOfTherapy

CupOfTherapy

Mielenterveydestä monipuolisesti – helposti lähestyttävien eläinhahmojen avulla

CupOfTherapy Oy on vuonna 2017 aloitettu mielenterveys/design-brändi. CupOfTherapy on julkaissut kolme tietokirjaa, joiden kustannusoikeuksia on myyty yli 25 maahan.

Mielenterveys on aihe, joka koskettaa meitä kaikkia. Jokainen meistä kamppailee joskus mielenterveyden haasteiden kanssa, olipa kyse sitten ahdistuksesta, stressistä, masennuksesta tai jostain muusta. Mielenterveys on äärimmäisen tärkeä niin työelämässä kuin ihmissuhteissa. Hyvä mielenterveys auttaa meitä selviytymään haasteista ja stressaavista tilanteista, edistää tuottavuutta ja hyvinvointia työpaikalla ja mahdollistaa terveet ihmissuhteet.

Tästä syystä Antti Ervasti ja Matti Pikkujämsä ovat luoneet ainutlaatuisen tapahtuman, jossa yhdistyy mielenterveys ja taide tavalla, jota et ole aiemmin kokenut. Antti Ervasti on helsinkiläinen psykoterapeutti, joka on erikoistunut perhe- ja pariterapiaan. Hän pitää omaa vastaanottoaan Helsingin Viiskulmassa. Antti on luennoinut erilaisissa tilaisuuksissa niin Suomessa kuin ulkomailla, esim. USAssa, Japanissa ja Italiassa. Matti Pikkujämsä on monipuolinen kuvittaja ja taiteilija, joka on tehnyt lukuisia kuvituksia niin lehtiin (Helsingin Sanomat), lastenkirjoihin (Otava, Tammi) kuin kaupallisiin projekteihin (Mitsubishi, Muji, Posti, Marimekko), hänet tunnetaan myös suosituista muotokuvistaan. Matti on palkittu mm. Vuoden Kuvittaja ja Rudolf Koivu-palkinnoilla.

Antti ja Matti saapuvat teidän luokse puhumaan teitä kiinnostavasta teemasta, antaen samalla käytännön työkaluja. Luennon aikana heränneiden kysymysten ja keskustelun pohjalta kuvittaja luo teille uniikin ja kustomoidun piirroksen - voimaeläimen, jonka voitte ripustaa seinälle tuomaan iloa ja välittämään arvojanne.

Luennon pituus aiheineen on räätälöitävissä 45 minuutista pariin tuntiin. Pienryhmä-keskustelu ja sen pohjalta piirretty yhteinen voimaeläin esimerkiksi johtoryhmälle on toteutettavissa myös etänä.

Aiheet esimerkiksi

 • Työssä jaksaminen
 • Resilienssi
 • Yksinäisyys
 • Psykologinen turvallisuus
 • Mielenterveys työelämässä
 • Ihmissuhteet
 • Uupumus ja masennus
 • Stressin hallinta
 • Luovuus ja motivaatio
 • Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen; henkisesti hyvinvoiva, tunteva työntekijä
 • Tunteista puhuminen, kommunikointi

Pressikuvat

Artikkelit

CupOfTherapy

CupOfTherapy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2