Mielenterveydestä monipuolisesti ja syvällisesti mutta kevyesti – helposti lähestyttävien eläinhahmojen avulla

CupOfTherapy Oy on vuonna 2017 aloitettu mielenterveys- ja design-brändi. CupOfTherapy on julkaissut kolme tietokirjaa, joiden kustannusoikeuksia on myyty yli 25 maahan.

CupOfTherapyn duo Antti Ervasti ja Matti Pikkujämsä ovat luoneet ainutlaatuisen tapahtuman, jossa yhdistyy mielenterveys ja taide tavalla, jota et ole aiemmin kokenut. Antti Ervasti on helsinkiläinen psykoterapeutti, joka on erikoistunut perhe- ja pariterapiaan. Antti on luennoinut erilaisissa tilaisuuksissa niin Suomessa kuin ulkomailla, esim. USAssa, Japanissa ja Italiassa. Matti Pikkujämsä on monipuolinen kuvittaja ja taiteilija, joka on tehnyt lukuisia kuvituksia niin lehtiin (Helsingin Sanomat), lastenkirjoihin (Otava, Tammi) kuin kaupallisiin projekteihin (Mitsubishi, Muji, Posti, Marimekko), hänet tunnetaan myös suosituista muotokuvistaan.

Antti ja Matti saapuvat teidän luokse puhumaan teitä kiinnostavasta teemasta, antaen samalla käytännön työkaluja. Luennon aikana heränneiden kysymysten ja keskustelun pohjalta kuvittaja luo teille uniikin ja kustomoidun piirroksen - voimaeläimen, jonka voitte ripustaa seinälle tuomaan iloa ja välittämään arvojanne. Antti ja Matti räätälöivät paketteja tiettyihin tarpeisiin ja toiveiden mukaan, myös isommille ryhmille. Tilaisuudet ovat mahdollista toteuttaa myös etänä verkon kautta. Kysy meiltä rohkeasti lisää!

Esimerkkiaiheita, joista Antti ja Matti mielellään luennoivat:

Buukkaa Antti ja Matti seuraavaan tilaisuuteesi!

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2