Suosittelemme: Sari Havaksen ja Iiro Ollilan inspiroiva yhteisesitys

Sari Havas ja Iiro Ollila avaavat käyttöösi improvisoijan ja vuorovaikutustaitojen ammattilaisen työkalupakin. Koulutuksessa on mukana myös improvisoitu musiikki!

Sari ja Iiro tarjoavat osallistujille konkreettisia työvälineitä luovuuden täysimittaiseen hyödyntämiseen ja dynaamisen yhteispelin rakentamiseen. Koulutus on elämyksellinen paketti, jossa kuullaan improvisoituja, hetkessä syntyviä musiikkinumeroita ja lauluja. Osallistujia aktivoivat matalan kynnyksen harjoitukset ja keskustelut, jotka virittävät ajattelua, ruokkivat luovuutta ja parantavat työyhteisön kommunikaatiota ja yhteishenkeä.

Koulutus tarjoaa konkreettisia työvälineitä esimerkiksi seuraavien kysymyksien kohtaamiseen:

  • Mitä konkreettista voin tehdä edistääkseni työyhteisöni vuorovaikutusta?
  • Kuinka kommunikoida rakentavasti silloin kuin työvälineemme ovat erilaiset?
  • Mitä minussa tapahtuu, kun minut torjutaan?
  • Mitä tapahtuu, kun itse torjun?
  • Miten hypätään "boksin autsaidille"?
  • Miten kohdata tyhjän paperin kammo?
  • Mistä hyvä yhteishenki rakentuu?

Sari Havas ja Iiro Ollila ovat tehneet yhteistyötä yli 20 vuotta näyttämötaiteen ja improvisaation ammattilaisina ja he ovat valmentaneet satoja organisaatioita ja työyhteisöjä. Valmennus soveltuu kaikille organisaatiotasoille, mukaan lukien ylin johto. Sari ja Iiro räätälöivät kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisen valmennuksen.

Kysy meiltä lisää ja varaa ainutlaatuinen esitys seuraavaan tilaisuuteesi!

Sari Havas ja Iiro Ollila

Sari Havas ja Iiro Ollila avaavat käyttöösi improvisoijan ja vuorovaikutustaitojen ammattilaisen työkalupakin. Tässä koulutu...

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2