Puhujavarauksen yhteydessä ilmainen studio. Lue lisää

Meeri Koutaniemi

Journalisti ja valokuvaaja

Meeri Koutaniemi

Useaan kertaan palkittu valokuvaaja ja journalisti

Meeri Koutaniemi pakkasi reppunsa 19-vuotiaana ja lähti kokeilemaan onneaan kuvajournalistina Intiassa - ja jäi sille tielle. Meeri on dokumentoinut journalistina ja valokuvaajana maailmaa ja sen selviytymistarinoita yli 40 maassa ja keskittynyt työssään ihmisoikeuksiin.

Meeri puhuu koskettavista ja haastavista aiheista suurella tunteella ja palavalla intohimolla. Hän vie puheen ja kuvan voimalla yleisönsä matkalle maailman moninaisuuteen yhteiskunnallisesti tärkeissä asioissa. Meeri pyrkii inspiroimaan kuuntelijaa aktivoitumaan ja tavoittelemaan omia unelmiaan.

Puhujana Meeri välittää maailman tarinoita henkilökohtaisesti ja koskettavasti. Hän rakentaa kuvattavien vaikuttavilla tarinoilla sillan maailman ja Suomen välille. Tarinoista kuulija voi tunnistaa itsensä ja oppia kohtaamaan toisen ihmisen.

Meeri on tunnettu TV:sta Arman Alizadin aisaparina Pahan jälkeen -ohjelmassa, ja hänen kanssaan Meeri on myös kirjoittanu teoksen Riisuttu Suomi, joka kertoo erilaisten suomalaisten elämästä vastaparien kautta.

Meeri on myös mukana Luova laboratorio 15+1 tietä luovuuteen kirjassa. Kirja kertoo 16 luovan suomalaisen tarinan.

Meeri valittiin vuonna 2012 ja vuonna 2013 Vuoden Lehtikuvaajaksi. 2013 Meerin reportaasi naisten ympärileikkauksesta valittiin Vuoden Ulkomaiseksi Reportaasiksi. Vuonna 2012 Meeri teki historiaa voittamalla kuvillaan kuusi kategoriaa Vuoden Lehtikuvat -kilpailussa.

Vuonna 2012 Meeri aloitti jäsenenä italialaisessa Echo-kuvatoimistossa sekä kuuluu suomalaiseen kollektiiviin 11. Hän on palkittu kansainvälisesti Yhdysvalloissa, Saksassa, Itävallassa ja Ranskassa.

Meerin luentoaiheita ovat mm.
- Ihmisoikeudet ja tasa-arvo
- Ihmisen kohtaaminen
- Tasa-arvo
- Luovuus
- Yhteiskunnallinen osallistuminen
- Ennakkoluulojen murtaminen
- Pelkojen voittaminen ja epäonnistumisen kautta onnistuminen

Pressikuvat

Meeri Koutaniemi

Meeri Koutaniemi

Palkittu valokuvaaja

Vaikuttavat omakohtaiset tarinat

Arvot & Filosofia

Koskettavat tarinat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2