Jutta Larm (Gustafsberg)

Elämästä nauttii parhaiten, kun muistaa huolehtia itsestään ja panostaa omaan hyvinvointiin.

Valokuvaaja: Elise Kulmala

Mediakasvo, Yrittäjä

Jutta Larm (Gustafsberg)

Menestynyt hyvinvoinnin asiantuntija ja yrittäjä

Jutta Gustafsberg on motivoiva puhuja, hyvinvoinnin ammattilainen ja brändäyksen asiantuntija. Jutta on tullut tunnetuksi mm. suosituista elämäntapamuutos aiheisista tv-sarjoista ja kirjoista. Jutan energisyys ja positiivisuus ei voi olla tarttumatta ja epäileväiset kuulijatkin lähtevät valmennuksesta hymyssä suin.

Jutta puhuu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, johon kuuluu fyysisen kehon hyvinvointi (ravinto, liikuta, uni) ja ennen kaikkea henkinen hyvinvointi. Jos päänuppi ei ole kunnossa, elämästä ei voi nauttia kokonaisvaltaisesti. Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että vastuu omasta elämästä otetaan omiin käsiin.

Jutan luennolla haetaan ymmärrystä siihen, että juuri nyt on mahdollisuus tehdä muutoksia elämään. Puhujana Jutta on vakuuttava ja innostava. Tosielämän tarinat ja rankatkin kokemukset sekä positiivisuus värittävät luennon kulkua.

Miten on mahdollista, että B-luokan julkkis nousee maassamme A-luokan asiantuntijaksi? Jutan yrittäjä tarina on varsin mielenkiintoinen. Hän omistaa FitFarm yrityksen, joka on noussut muutamassa vuodessa maan johtavaksi liikunta- ja hyvinvointipalveluja internetin välityksellä tarjoavaksi yritykseksi. Vuosittain noin 40 tuhatta suomalaista käyttää FitFarmin palveluja. Yritys on kymmenkertaistanut liikevaihtonsa muutamassa vuodessa. Mutta jotta tähän pisteeseen on päästy, on uralla pitänyt tehdä vääriä valintoja ja kokea taloudellista ahdinkoa. Usko omaan tekemiseen ja rautainen asenne ei ole horjunut vastoinkäymistenkään edessä. Nöyrä asenne on säilynyt matkassa vuosien ajan.

Jutan luentoaiheita esimerkiksi ovat:
- Miten motivoidun pitämään itsestäni huolta?
- Hetkessä eläminen
- Motivaatio ja motivointi
- Yrittäjyys
- Stressinpoisto
- Miten nauttia elämästä?

Video

Pressikuvat

Jutta Larm (Gustafsberg)

Jutta Larm (Gustafsberg)

Hyvinvointivalmentaja

Valokuvaaja: Elise Kulmala

Tunnetut mediakasvot

Henkilökohtainen kehitys

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2