Susanna Paloheimo

Pienet muutokset jotka koskevat yrityskulttuuria ovat isoja muutoksia. Muutos ei koskaan ala elää, jos ei ole tulenpalavaa liekkiä tehdä.

Brändin ja asiakaskokemuksen kehittäjä

Susanna Paloheimo

Asiakaskokemus 2.0, viestintä ja digitalisoitumisen mahdollisuudet.

Susanna Paloheimo on inspiroiva ja rohkea puhuja ja moderaattori, joka saa yleisön kuin yleisön innostumaan.
Hän on tarinankertoja ja kokenut viestijä, joka uskoo suomalaisten yritysten kykyyn kasvaa asiakkaan näkökulman omaksumisen ja digitalisoitumisen myötä. Suomi on t-kirjainten luvattu maa: keskitymme tuotantoon, tehtaisiin, tuotekehitykseen ja toimitusvarmuuteen.

Digitalisoituminen on muuttanut toimintakentän pysyvästi, eivätkä vanhat keinot enää riitä. Susannan mielestä menestys syntyy keskittymällä tuotannon sijaan henkilöstö- ja asiakaskokemuksien johtamiseen. Eikä hän tarkoita asiakaskokemuksella vain asiakaspalvelua, vaan täydellistä näkökulman vaihtamista: yrityksen koko operatiivinen toiminta on asiakkaan silmin katsottuna yhtä kuin asiakaskokemus.

Susanna kehottaa johtajia rohkeuteen ja uuden oppimiseen, innostumaan dialogista ja viestimään enemmän kuin luulisi olevan tarpeellista. Hän opastaa, miten monipuolisella viestinnällä voidaan kääntää vahvinkin muutosvastarinta muutoksen puolelle. Susannan pitkä kokemus yrittäjänä ja palkkatyössä pk-yrityksen johtajana varmistaa, että hän ymmärtää liiketoiminnan haasteet ja numeroiden merkityksen johtamisessa.

Susanna on aiemmin mm. johtanut Fredman Groupin muutosta Elmukelmua tuottavasta, tuoteorientoituneesta teollisuusyrityksestä asiakasorientoituneeksi palvelu- ja brändiyritykseksi. Aiemmalla urallaan Susanna on työskennellyt maailman suurimpien brändien kanssa tukien näitä mm. mainetyössä, kriisiviestinnässä, johtajien some- ja esiintymisvalmennuksissa sekä kymmenissä tuotelanseerauksissa.

Innostavien puheenvuorojen lisäksi Susanna toimii taitavana moderaattorina, joka perehtyy syvällisesti asiakkaan toiveisiin, huolehtii yksityiskohdista ja varmistaa, että asiakkaan tilaisuuden tunnelma luo erinomaisia asiakaskokemuksia.

Susanna on opiskellut työn ohessa voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi: hän on yhdistelmä kokenutta liikkeenjohtajaa, konsulttia ja työnohjaajaa, jolla on kyky oivalluttaa ja kyseenalaistaa vallitsevia rakenteita ja ajattelumalleja.

Susannan puheenvuorot, valmennukset ja moderoinnit ovat energisoivia tilaisuuksia, jotka kasvattavat uskoa tulevaisuuteen ja lisäävät osallistujien kykyä parantaa organisaation toimintaa.

Video

Pressikuvat

Susanna Paloheimo

Susanna Paloheimo

Muutos & strategia entusiasti

Johtamisen valmentajat

Markkinointi & Brändäys

Johtaminen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2