Susanna Paloheimo

Pienet muutokset jotka koskevat yrityskulttuuria ovat isoja muutoksia. Muutos ei koskaan ala elää, jos ei ole tulenpalavaa liekkiä tehdä.

Brändin ja asiakaskokemuksen kehittäjä

Susanna Paloheimo

Asiakaskokemus 2.0, viestintä ja digitalisoitumisen mahdollisuudet

Susanna Paloheimo on inspiroiva ja rohkea puhuja ja moderaattori, joka saa yleisön kuin yleisön innostumaan.
Hän on tarinankertoja ja kokenut viestijä, joka uskoo suomalaisten yritysten kykyyn kasvaa asiakkaan näkökulman omaksumisen ja digitalisoitumisen myötä. Suomi on t-kirjainten luvattu maa: keskitymme tuotantoon, tehtaisiin, tuotekehitykseen ja toimitusvarmuuteen.

Digitalisoituminen on muuttanut toimintakentän pysyvästi, eivätkä vanhat keinot enää riitä. Susannan mielestä menestys syntyy keskittymällä tuotannon sijaan henkilöstö- ja asiakaskokemuksien johtamiseen. Eikä hän tarkoita asiakaskokemuksella vain asiakaspalvelua, vaan täydellistä näkökulman vaihtamista: yrityksen koko operatiivinen toiminta on asiakkaan silmin katsottuna yhtä kuin asiakaskokemus.

Susanna kehottaa johtajia rohkeuteen ja uuden oppimiseen, innostumaan dialogista ja viestimään enemmän kuin luulisi olevan tarpeellista. Hän opastaa, miten monipuolisella viestinnällä voidaan kääntää vahvinkin muutosvastarinta muutoksen puolelle. Susannan pitkä kokemus yrittäjänä ja palkkatyössä pk-yrityksen johtajana varmistaa, että hän ymmärtää liiketoiminnan haasteet ja numeroiden merkityksen johtamisessa.

Susanna on aiemmin mm. johtanut Fredman Groupin muutosta Elmukelmua tuottavasta, tuoteorientoituneesta teollisuusyrityksestä asiakasorientoituneeksi palvelu- ja brändiyritykseksi. Aiemmalla urallaan Susanna on työskennellyt maailman suurimpien brändien kanssa tukien näitä mm. mainetyössä, kriisiviestinnässä, johtajien some- ja esiintymisvalmennuksissa sekä kymmenissä tuotelanseerauksissa.

Innostavien puheenvuorojen lisäksi Susanna toimii taitavana moderaattorina, joka perehtyy syvällisesti asiakkaan toiveisiin, huolehtii yksityiskohdista ja varmistaa, että asiakkaan tilaisuuden tunnelma luo erinomaisia asiakaskokemuksia.

Susanna on opiskellut työn ohessa voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi: hän on yhdistelmä kokenutta liikkeenjohtajaa, konsulttia ja työnohjaajaa, jolla on kyky oivalluttaa ja kyseenalaistaa vallitsevia rakenteita ja ajattelumalleja.

Susannan puheenvuorot, valmennukset ja moderoinnit ovat energisoivia tilaisuuksia, jotka kasvattavat uskoa tulevaisuuteen ja lisäävät osallistujien kykyä parantaa organisaation toimintaa.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Susanna Paloheimo

Susanna Paloheimo

Muutos & strategia entusiasti

Johtamisen valmentajat

Viestintä

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2