Susanna Paloheimo

Kulttuurinmuutos on muutosjohtamisen kuninkuuslaji. Keskustele, älä ainoastaan lähetä viestejä.

Valokuvaaja: Samira Lee

Susanna Paloheimo

Inspiroivaa, konkreettista & oivalluttavaa

Susanna Paloheimo puhuu muutosjohtamisesta, kulttuurinmuutoksesta, asiakaskokemuksen parantamisesta ja vaikuttavasta viestinnästä - myös kriisitilanteissa.

Hänen kokemuksensa kumpuavat muutosjohtajan työstä Fredman Groupin ja Attendo Suomen johtoryhmissä, kymmenien yritysten konsultoinnista viestintäyrittäjänä ja useiden pk-yritysten hallitusjäsenyydestä. Yrittäjänä, hallitusjäsenenä ja muutosjohtajana työskentely on rakentanut Susannalle laajan osaamisen liiketoiminnasta.

Vuodet Attendon johtoryhmässä tekivät Susanna Paloheimosta syvällisen sote-alan osaajan. Hän tietää, että näkökulman vaihtaminen ja paremmat kohtaamiset ovat sotepalveluiden kulttuurinmuutoksen sydän. Attendon varsin vaativissa oloissa mm. koronapandemia ja vaikea työvoimapula - toteutetun muutosmatkan tulokset ovat vaikuttavia:

  • Työntekijöiden NPS on kasvanut +47 pykälää alle neljässä vuodessa, läheisten +33 pykälää ja asukkaiden +17 pykälää. Kaikki luvut ovat historian korkeimmalla tasolla.
  • Työnantajabrändi on vahvempi kuin koskaan: veto- ja pitovoima ovat vahvistuneet merkittävästi.
  • Yritys on käännetty maltillista voittoa tekeväksi useiden tappiollisten vuosien jälkeen.

Attendolla Susanna Paloheimo sai myös hyödyntää vuosikymmenten kokemustaan vaativista kriisiviestintä- ja maineenhallinnan tilanteista. Rohkaisevat esimerkit ja neuvot ovat kaikkien organisaatioiden toteutettavissa.

Hän haluaa havahduttaa suomalaiset ymmärtämään, että toisten ihmisten palveleminen on parasta, ovat sitten kyseessä asiakas- tai esihenkilöpalvelut. Usein näkökulma on tuotannon ja suoritteiden mittaamisen, kun asiakasta ja työntekijää paremmin kuuntelemalla päästäisiin tavoitteisiin paremmin.

Susanna on suosittu ja erittäin pidetty puhuja, joka vetoaa yleisön tunteisiin. Susannan puheet innostavat ja oivalluttavat, herättelevät ja saavat aikaan haluttua muutosta.

Susanna on myös kokenut juontaja, joka huolehtii tunnelmasta ja aikataulusta luotettavasti.

Aiheet esimerkiksi

  • Muutosjohtamisen avain: näin saat ihmiset mukaan muutokseen
  • Palaute, 100 % vastuu ja kohtaamistaidot kulttuurinmuutoksen ytimessä
  • Vain keskustelemalla voi syntyä yhteinen todellisuus – keskustelun voima muutoksessa
  • Strategia paperilta ihmisten teoiksi
  • Kriisiviestintä ja maineenhallinta vaativissa olosuhteissa
  • Asiakaskokemus strategisen muutoksen ytimessä: palveleminen on parasta
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Susanna Paloheimo

Susanna Paloheimo

Muutosjohtaja

Valokuvaaja: Samira Lee

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2