Antti Hirvonen

Antti Hirvonen on moderni johtaja, joka kahdeksassa vuodessa on noussut uutistoimittajasta Ylen yhdeksi merkittävimmistä muutoksen airueista, osaksi yhtiön Julkaisujohtoa. Anttia on aina leimannut kyky ymmärtää työntekijöitä sekä yhdistää suuria kokonaisuuksia ja trendejä soljuviksi visioiksi, joita kohti hän on ohjannut joukkojaan innostavalla, turvallisella ja rohkealla otteella - kyseenalaistaen kaiken, jota vastaan on tullut.

Tämä leimaa Antti myös puhujuna. Hän rakentaa esityksensä loogisiksi tarinoiksi, joita on innostavaa seurata. Hän kytkee konkretian tiiviiksi osaksi suuria kokonaisuuksia, jonka vuoksi isot ja vaikeatkin asiat ovat helppoja ymmärtää ja sisäistää.

Aivan kuten johtajanakin, myös puhujuna, Antti ottaa kuulijat mukaan esitykseen. Hän kuulee ja kuuntelee, vastaa ja haastaa, jonka jälkeen sekä kuulijat että puhuja itse ovat matkanneet uuden ymmärryksen äärelle.

Antti on oppinut lähes kaiken puhumansa käytännön kautta, vaikeuksista oppien. Kun hän sai tehtäväkseen synnyttää Kioskin, mitään ei ollut olemassa: ei konseptia, ei tiimiä, ei tiloja, ei työntekijöitä. Kaikki täytyi synnyttää tyhjästä - neljässä kuukaudessa. Ja kun oli aika aloittaa, konsepti osoittautui toimimattomaksi. Antti tiimeineen joutui muuttamaan lähes kaiken lennossa, tuotannossa, nopeasti, kipeitäkin päätöksiä tehden, jotta Suomeen syntyi yksi menestyksekkäimmistä uuden sukupolven mediatuotteista: Yle Kioski.

Jos siis olet synnyttämässä uutta, vaihtamassa suuntaa tai muuten vain haluat inspiroitua, Antti Hirvosen tarina Kioskista, jossa kuljettiin vaikeuksien kautta voittoon, ja siitä, mitä kaikkea tuon matkan varrella opittiin, auttaa sinua eteenpäin.

Kun Antti puhuu muutosjohtamisesta ja reagoivasta strategiatyöstä tai median murroksesta ja tiimin rakentamisesta, kaikki tämä peilautuu niihin oppeihin, joita hän käytännössä Kioskista sai.

Pressikuvat

Antti Hirvonen

Ajanhallinnan valmentjat

Monikulttuurisuus

Vuorovaikutteiset fasilitaattorit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2
$zopim(function() { });