Tuija Piepponen

Ole rohkea. Se on sitä, että seisoo kahdella jalalla; minä oon tässä, jääkää tai ette. Menkää ja tehkää – so what!

Näyttelijä, Taidemaalari

Tuija Piepponen

Iloa ja motivaatiota - Työhyvinvointi ja vuorovaikutus.

Tuija Piepponen on turkulainen näyttelijä, monipuolinen taiteilija, ilmaisutaidon luennoitsija sekä kolumnisti. Hän on näytellyt mm. teatterissa, elokuvissa ja televisiossa. Hän on myös viihdyttänyt ihmisiä lukemattomissa juhla- ja viihdetapahtumissa niin juontaen, laulaen kuin stepatenkin.

Tuija on opettanut jazz- ja steppitanssia Lauri Vesannon balettikoulussa ja Tanssistudiolla. Hän on myös Kuopion Tanssistudio Oy:n perustajaosakas.

Tuija on lahjakas taiteilija ja hän onkin maalannut öljyväreillä nelisensataa taulua. Hän on pitänyt useita näyttelyitä mm. teattereiden auloissa, kahviloissa ja gallerioissa. Hän on kirjoittanut kolumneja ja pakinoita kaupunkilehtiin ja säännöllisesti edelleenkin Kuopion Energian Sähköviesti-lehteen.

Tuijan toimeksiannot soveltuvat tuomaan iloa arkeen, motivoimaan elämässä yleensä sekä parantamaan kaikenlaista asiakaspalvelua.

Tuijan luentoaiheita ovat esimerkiksi:
- Elekieli - sanaton viestintä
- Vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
- Työhyvinvoinnin abc

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Tuija Piepponen

Tuija Piepponen

Motivaatiopuhuja

Henkilökohtainen kehitys

Esiintymis- ja viestintätaidot

Innostavat tunnelman nostattajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2