Camilla Tuominen

Tunnekouluttaja, kuvittaja, kirjailija

Camilla Tuominen

Tunteet yrityksen kilpailuetuna.

Speakersforum All Stars - Puhuja

Camilla Tuomisen (KTM ja psykologian perusopinnot) sanotaan olevan tunnejohtamisen sanansaattaja ja pioneeri. Vuonna 2012 hän jätti liikkeenjohdon konsultin työnsä koska ymmärsi, että yritykset eivät pysty olemaan tulevaisuudessa kilpailukykyisiä jos he keskittyvät vain "faktoihin" eivätkä osaa johtaa tunteita. Nyt hän on kouluttanut satoja yrityksiä suomessa ja ulkomailla siitä kuinka paremmin ymmärtää ja johtaa tunteita.

Tunteiden johtamisen taitoja tarvitaan kaikkialla. Miten johtaa omia tunteita kiireen keskellä? Kuinka käsitellä tiiminä pettymyksiä? Miten saada lisää virtaa tekemiseen? Miten lisätä luottamusta asiakaskohtaamisissa? Kuinka uskaltaa kohdata asiakas myös tunnetasolla? Nämä ovat taitoja, joita koneet eivät osaa ja niissä piilee tulevaisuuden kilpailukyky.

Camillan matka tunteisiin alkoi tunnestartup Emotion Trackerin perustamisella. Hän toimi seitsemän vuotta yrityksen toimitusjohtajana, meni läpi koko startup matkan ja myi yrityksen IPR:n vuonna 2019 toiselle taholle.

Tunnekoulutusten ytimenä on Camillan erikoisuus: hän opettaa itse tekemiensä kuvien kautta. Kuvat ovat saaneet loistavan vastaanoton ja häneltä on nyt ilmestynyt yhteensä neljä kirjaa. Hänen viimeisin kirjansa, Johda tunteita - menesty työelämässä (Tammi 2018) julkaistaan ensi vuonna Venäjällä ja muista kansainvälisistä julkaisuista neuvotellaan parhaillaan.

Camilla tuo puheenvuoroihinsa tunnetiedon ja herättävien kuvien lisäksi myös hänen ymmärryksensä yritysmaailmasta ja erityisesti asiakaskohtaamista. Se on ollut hänen pääaineensa ja erityisalanaan kun hän työskenteli vuosien ajan ensin liikkeenjohdon konsulttina sekä sen jälkeen projektijohtana markkinointitoimistossa.

Puhujana Camilla on ennenkaikkea innostunut ja intohimoinen. Häntä kiitetään antaneen muille inspiraatiota, innostusta, rohkaisua ja uusia oivalluksia. Hän on tehnyt töitä myös kansainvälisesti mm. Madridissa, Dublinissa, Prahassa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössa. Hän on vuonna 2019 ehdolla vuoden business vaikuttajaksi, vuoden puhujaksi, hänet on nähty haastattelussamm. Nordic Business Forum live-lavalla.

Camilla suosituimpia teemoja ovat:
- Taidot ja rohkeus johtaa tunteita
- Tunteiden johtaminen - tulevaisuuden välttämätön supertaito
- Tunteiden johtaminen & asiakaskohtaaminen: kuinka ymmärtää paremmin asiakasta?
- Omien tunteiden johtaminen kiireen keskellä
- Yrittäjyys & tunnevuoristorata
- Rohkeus (olla oma itse)

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Camilla Tuominen

Camilla Tuominen

Tunneluennoitsija

Organisaatio

Yrittäjyys

Liiketoiminnan valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2