Tero Karhu
Valokuvaaja: Gesina Sunström

Tero Karhu

Uskalla mokata ja ota vahvuutesi käyttöön!

"Onnistumisen suurin este on pelko epäonnistumisesta. Yli kymmenen vuotta ammattijalkapalloilijana ja toimittajana ovat kuitenkin opettaneet minulle, että pienillä asioilla mahdottoman voi kääntää mahdollisuudeksi."

Tero Karhu on aamuohjelma Huomenta Suomen -juontaja ja entinen ammattilaisjalkapalloilija, jonka ääni on tuttu monille myös jalkapalloselostuksista MTV3:n ja Ylen kanavilta. Hän yhdistää luennoillaan kokemuksia ja oppeja molemmilta uriltaan - niin kilpaurheilun kuin selostamisen ja juontamisen parista.

Teron puheenvuorot käsittelevät omien ajatusten voimaa sekä kykyä heittäytyä ja ottaa käyttöön kaikki vahvuudet. Hänen energiset luentonsa kannustavat ja motivoivat osallistujaa näkemään haasteet mahdollisuuksina antaen konkreettisia työkaluja, joilla omaa ajatteluaan muuttamalla päästään parhaimpiin lopputuloksiin ja ylitetään esteitä matkalta.

Teron ydinosaamiseen kuuluvat myös luovat prosessit sekä niissä toimivimmat työskentelytavat tuottavan ryhmädynamiikan takaamiseksi. Hän kannustaa jokaista yksilöä ottamaan rohkeasti käyttöön omat vahvuudet, sekä tunnistamaan ja murtamaan haitallisia ajatusmalleja ja toimintatapoja, jotka ovat aiemmin olleet esteenä.

Tero on energinen, positiivinen ja mukaansatempaava puhuja sekä loistava juontaja. Hän ottaa yleisön haltuunsa ja valaa kuulijaan rohkeutta lähteä tarkastelemaan omia ajatusmallejaan sekä tarttumaan mahdollisuuksiin rohkeasti, mokaamista pelkäämättä.

Video

Pressikuvat

Tero Karhu

Tero Karhu

Valokuvaaja: Gesina Sunström

Herättelevät juontajat

Luovuuden valmentajat

Tunnetut mediakasvot

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2