> >

 Alf Rehn

Alf Rehn


Videot: Alf Rehn


Alf Rehn

Vaikuttava bisnesajattelija. Vuoden Puhuja 2010.

Alf Rehn on kirjailija, kolumnisti ja johtamisen professori. Hän on yksi tämän päivän mielenkiintoisimmista äänistä liike-elämässä –niin kansainvälisesti kuin Suomessakin. Brittiläinen lehti Times on tituleerannut Alfin "tulevaisuuden tähdeksi". Thinkers 50 -sivusto on listannut hänet ainoana suomalaisena "Tulevaisuuden bisnesajattelijoiden" joukkoon.

Rehn toimii innovaation, designin ja johtamisen professorina Tanskan Syddansk Universitetin (SDU) teknisessä tiedekunnassa. Aiemmin hän työskenteli innovaation ja yrittäjyyden professorina Tukholman Kuninkaallisessa teknillisessä korkeakoulussa.

Rehn on tunnettu kreatiivisesta lähestymistavastaan johtamisen ja liike-elämän tutkimuksessa. Hän kääntää usein päälaelleen itsestäänselviksi pidettyjä näkemyksiä. Rehn yhdistelee täsmällistä tutkimusta usein yllättäväänkin elämänkatsomukseen, sisällyttäen esimerkiksi populaarikulttuuria ja filosofista teoriaa analysoidessaan nykyajan liike-elämää ja taloutta.

Rehn herättelee kuulijoita väittämillä, jotka sykähdyttävät, kuten esimerkiksi, että turhanpäiväisyys tulee ottaa vakavasti, että innovaatiosta on tullut tylsää, että brändit ovat epäkiinnostavia ja että oikea liike-elämän viisaus löytyy sarjakuvakirjoista. Olemalla paikoittain provosoiva ja aina valovoimainen, hän esittää uuden tavan ajatella liiketoimintaa.

Luentoaiheita:
- Johtaminen
- Yrittäjyys
- Luovuus ja innovatiivisuus

Rehnin luennointikielet ovat ruotsi, suomi ja englanti.

Alf Rehn valittiin Vuoden Puhujaksi 2010. Vuoden Puhuja 2018 -gaalassa Alf Rehnille myönnettiin kunniamaininta Johtajuuden suunnannäyttäjänä.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta