Alf Rehn

Johtajuus on jännä juttu. Tavoiteltu ja mahdoton, aina vajaavainen ja silti jatkuvan halumme kohde. Johtajuus on ristivedon uhri.

Valokuvaaja: Speakersforum

Vaikuttava bisnesajattelija, kirjailija

Alf Rehn

Vaikuttava bisnesajattelija. Vuoden Puhuja 2010.

Alf Rehn on kirjailija, kolumnisti ja johtamisen professori. Hän on yksi tämän päivän mielenkiintoisimmista äänistä liike-elämässä –niin kansainvälisesti kuin Suomessakin.

Brittiläinen lehti Times on tituleerannut Alfin "tulevaisuuden tähdeksi". Thinkers 50 -sivusto on listannut hänet ainoana suomalaisena "Tulevaisuuden bisnesajattelijoiden" joukkoon.

Rehn toimii innovaation, designin ja johtamisen professorina Tanskan Syddansk Universitetin (SDU) teknisessä tiedekunnassa. Aiemmin hän työskenteli innovaation ja yrittäjyyden professorina Tukholman Kuninkaallisessa teknillisessä korkeakoulussa.

Rehn on tunnettu kreatiivisesta lähestymistavastaan johtamisen ja liike-elämän tutkimuksessa. Hän kääntää usein päälaelleen itsestäänselviksi pidettyjä näkemyksiä. Rehn yhdistelee täsmällistä tutkimusta usein yllättäväänkin elämänkatsomukseen, sisällyttäen esimerkiksi populaarikulttuuria ja filosofista teoriaa analysoidessaan nykyajan liike-elämää ja taloutta.

Rehn herättelee kuulijoita väittämillä, jotka sykähdyttävät, kuten esimerkiksi, että turhanpäiväisyys tulee ottaa vakavasti, että innovaatiosta on tullut tylsää, että brändit ovat epäkiinnostavia ja että oikea liike-elämän viisaus löytyy sarjakuvakirjoista. Olemalla paikoittain provosoiva ja aina valovoimainen, hän esittää uuden tavan ajatella liiketoimintaa.

Alf Rehn valittiin Vuoden Puhujaksi 2010. Vuoden Puhuja 2018 -gaalassa Alf Rehnille myönnettiin kunniamaininta Johtajuuden suunnannäyttäjänä. Rehnin luennointikielet ovat ruotsi, suomi ja englanti.

Aiheet esimerkiksi

  • Johtaminen
  • Yrittäjyys
  • Luovuus ja innovatiivisuus

Video

Pressikuvat

Alf Rehn

Alf Rehn

Johtamisen professori

Valokuvaaja: Henry Harrison

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2