Melina Näätänen (Niemi)

Menestyksen Portaat ja Johtamisen Portaat voittaja-asenteen ja tavoitteiden saavuttamisen tukena

Nuorten MM-leijonien mentaalivalmentaja

Melina Näätänen (Niemi)

Johdon ja johtamisen sparrari ROK-asenteella

Menestyksen Portaat ja Johtamisen Portaat voittaja-asenteen ja tavoitteiden saavuttamisen tukena.

Melina Niemi on yrityksiä kasvuun ja menestykseen sparraavan Rokmindin perustajaosakas ja valmentaja.

Pitkä ja menestyksekäs ura yrittäjänä ja miljoonabusinesta luoneena yritysjohtajana jo ennen Rokmindia on tehnyt Niemestä arvostetun ja kokeneen johtamisen ammattilaisen. Tästä taustasta Niemi ammentaa sisältöä sekä valmennuksiinsa että puheenvuoroihinsa, joihin hän räväkällä tavalla yhdistää inspiroivia ja oivalluttavia tarinoita urheilumaailmasta. Mellu tunnetaan nimittäin myös kaksi kertaa maailmanmestaruuden voittaneiden Nuorten Leijonien mentaalivalmentajana. Syksyllä 2017 Melinalta ilmestyi Menestyksen Portaat -kirja, jossa on kiteytettynä Mellun teesejä liittyen voittaja-asenteen synnyttämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

Aiheet esimerkiksi

  • Miten synnytän hyvän fiiliksen ja tekemisen meininkiä tiimissä?
  • Luottamuksen rakentaminen, voittaja- asenteen synnyttäminen ja hyvä yhteistyö tiimin menestyksen edellytyksenä
  • Kuinka varmistan strategian onnistumisen käytännössä?
  • Menestyksen portaat kirkastavat strategian jokaista työyhteisönjäsentä koskevaksi innostavaksi tekemiseksi
  • Miten luon ja juurrutan strategiaa tukevan kulttuurin?
  • Johtamisen portaat varmistavat strategian onnistumista tukevan johtamisen ja hyvinvoivan johtamiskulttuurin syntymisen
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Melina Näätänen (Niemi)

Melina Näätänen (Niemi)

Henkinen valmentaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2