Jaana Saarinen

Minä nautin elämästä, johon kuuluu kaikki ja josta haluan ottaa kaiken irti!

Jaana Saarinen

Esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja

Jaana Saarinen on näytellyt niin teatterissa, tv:ssä kuin filmeissä lähes koko elämänsä.

Lisäksi Jaana Saarinen on jo vuosien ajan tehnyt esiintymisvalmennuksia, workshoppeja asenteen merkityksestä työelämässä ja pitänyt luentoja omassa elämässä viihtymisestä. Hän on vieraillut eripuolilla Suomea mitä erilaisimmissa työympäristöissä. Puhunut työteameille, oppilaitoksille ja tehnyt valmennuksia sekä pienryhmille- että yksilövalmennuksina.

Jaana Saarinen on puhujana erittäin mukaansatempaava ja inspiroiva. Jaana valmentaa ja puhuu pitkän, oman esiintymishistoriansa kokemuksella. Esiintymisjännityksen lieventäminen, tilan ottaminen, läsnäolon vahvuus, sekä puheitten ja presentaatioiden kirkastaminen, saavat Jaanan kanssa vauhtia, ryhmässä tai one-to-one valmennuksissa. Jaana on myös luonteva ja rento yritystapahtumien ja juhlien juontaja.

Aiheet esimerkiksi

  • Työnsuojelu
  • Kuuntele-vaikutu-reagoi
  • Jännittäminen, pilaa kaiken vai antaa nostetta?
  • Millainen työkaveri minä olen?
  • Esiintymisvalmennukset
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Jaana Saarinen

Jaana Saarinen

Näyttelijä

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2