Jaana Saarinen

Minä nautin elämästä, johon kuuluu kaikki ja josta haluan ottaa kaiken irti!

Valokuvaaja: Laura Malmivaara

Näyttelijä

Jaana Saarinen

Esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja.

Jaana Saarinen on tunnettu näyttelijä, jolla on vuosien kokemus teatterilavoilta kuin televisiosta. Saarinen on erikoistunut vuorovaikutus- ja esiintymistaitojen valmennuksiin keskittyen erityisesti oikeaan asennoitumiseen niin asiakaspalvelu-, myynti-, kuin esimiestehtävissä. Valmennuksia hän on tehnyt yrityksille, julkiselle sektorille sekä oppilaitoksille.

Esiintymisvalmennusta hän antaa niin ryhmille, kuin one-to-one -valmennuksina. Saarinen sisällyttää luentoihinsa ja koulutuksiinsa mielellään improvisaatioharjoituksia. Hän on puhujana erittäin mukaansatempaava ja inspiroiva.

Jaanan aiheita ovat esimerkiksi:
- Läsnäolon voima
- Oman asenteen merkitys
- Työnsuojelu

Esiintymisvalmennuksen lisäksi hän on myös luonteva ja rento yritystapahtumien ja juhlien juontaja.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Jaana Saarinen

Jaana Saarinen

Vuorovaikutusvalmentaja

Valokuvaaja: Laura Malmivaara

Esiintymisvalmennus

Tunnelman nostattajat

Tiimityö & Menestyvä tiimi

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2