> >

 Harri Gustafsberg

Harri Gustafsberg


Videot: Harri Gustafsberg
Harri Gustafsberg

Mielen valmentamisen rautainen ammattilainen

Harri Gustafsberg on lokakuussa henkisestä suorituskyvystä Tampereen johtamiskorkeakoulusta väittelevä hallintotieteiden maisteri sekä henkisen ja fyysisen valmentamisen rautainen ammattilainen.

Hän on aikaisemmin toiminut poliisin valmiusyksikkö Karhun kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Gustafsbergilla on myös pitkä valmentaja ura kamppailu-urheilun parissa. Hänen ensimmäinen tietokirjansa Mielen valmentamisella optimaaliseen suorituskykyyn ilmestyi 2014.

Harrin kehittämää ja käyttämää valmennusmenetelmää tutkitaan Toronton Yliopiston Hart Laboratorion tutkimus- ja kehittämishankkeessa. iPREP (International Professional Resilience&Efficiency Programm) -tutkimuksessa pyritään todentamaan erittäin vaativan työn psyykkisiä ja fysiologisia muutoksia ja sitä, miten muutoksiin voidaan etukäteen valmentautumalla vaikuttaa positiivisesti. Gustafsberg luennoi erilaisissa työyhteisöissä, johtoryhmissä ja seminaareissa.

Hänen aiheita ovat esimerkiksi henkinen suorituskyky ja sen lisääminen, johtajuus ja itsensä johtaminen sekä voittajatiimin valmentaminen.

Gustafsberg toimii tällä hetkellä valmentajana Rokmind yrityksessä, joka on perustettu yhdessä Helena Åhmanin ja Melina Niemen kanssa. Lokakuussa 2017 Harrilta ja Helena Åhmanilta ilmestyi yhteinen kirja Tilannetaju - päätä paremmin.

Harri Gustafsberg valittiin Vuoden tulokkaaksi 2016.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta