Pauli Aalto-Setälä

Mediavaikuttaja

Pauli Aalto-Setälä

Tunnettu liikkeenjohtaja, mediavaikuttaja ja journalisti

Pauli Aalto-Setälä on kokenut liikkeenjohtaja, mediavaikuttaja, journalisti ja kirjailija. Aalto-Setälä toimi vuodesta 2009 Aller Median toimitusjohtajana ja johti yhtiötä 10 vuotta. Nykyisin Aalto-Setälä toimii Dentsu Aegis Network Oy:n toimitusjohtajana. Aiemmin Pauli on toiminut Kotimaa-yhtiöiden toimitusjohtajana, Iltalehden ja Nelosen päätoimittajana sekä ollut perustamassa maahan kaksi kaupallista tv-kanavaa. Luovien ja haastavien esimiestyötehtävien innoittamana Pauli on kirjoittanut menestyskirjat "Innostus - myötämanipuloinnin aakkoset" (Talentum 2014), "Merkitystalous" (Kirjapaja 2005) sekä "Perkele! Tunneosaamisen oppikirja esimiehille", (Kirjapaja 2007).

Paulin vuoden 2014 alussa julkaistuun kirjaan pohjautuva Innostus-luento käsittelee iloa, yhteyttä toisiin ja arvostusta. Näistä kasvaa innostus, onnistumisen ja hyvinvoinnin edellytys. Työnteko tai harrastus innostavassa ympäristössä ja seurassa on paitsi hauskaa myös tuloksellisempaa: innostus tekee elämästä mielenkiintoisempaa ja luovempaa, tukee hyvinvointia ja jaksamista ja kehittää uutta liiketoimintaa ja palveluja.

Pauli toimii kehitysyhteistyöjärjestö Planin hallituksen varapuheenjohtajana sekä Savonlinnan Oopperajuhlien hallituksen jäsenenä ja Ortodoksisen kulttuurikeskus Sofian hallituksessa. Lisäksi hän on edistysmielisen tutkimuksen yhdistys e2:n jäsen ja kuuluu Kansainvälisen Punaisen Ristin ERU-katastrofitiimiin, jonka palveluksessa hän on työskennellyt muun muassa Sri Lankassa ja Bosniassa. Syksyllä 2014 Aller Media osti Suomen suurimman sosiaalisen median asiantuntijayrityksen Dinglen, ja Paulista tuli Dinglen hallituksen puheenjohtaja.

Paulin viihdeohjelma "Ota tai jätä" oli Nelosen katsotuin tv-ohjelma ja voitti Venlan ja Kultainen tv-palkinnot 2007. Aikaisemmat tv-ohjelmat ovat Vaarallinen risteys (MTV3), Reitti 44(MTV3) ja Hyvät, pahat ja rumat (MTV3), joka myös palkittiin Venla-palkinnolla. Aalto-Setälä on myös Radio Suomen ajankohtaisaiheista keskiviikkoisin keskustelevan Pyöreän pöydän puheenjohtaja.

Pauli luennoi mm työn merkityksestä, tunneosaamisesta ja yksilön ja yhteisön vuorovaikutustaitojen kehittämisestä sekä ihmisarvoisesta johtamisesta. Hänet valittiin Speakersforumin Vuoden Puhujaksi 2007. Paulilla on Executive MBA-tutkinto, Aalto University, School of Economics 2012. Lisäksi opiskellut Turun yliopistossa vuosina 1987–1990 ja Taideteollisessa korkeakoulussa vuosina 1997–2000.

Pauli Aalto-Setälä nimitettiin 2017 kesäkuun alussa työelämäprofessoriksi (Professor of Practice) Turun yliopistoon. Professuuri on kaksivuotinen ja sivutoiminen. Työelämäprofessorina Aalto-Setälä alkaa vetää Turun yliopistossa uutta Digital Mindset -koulutusohjelmaa.

Video

Pressikuvat

Pauli Aalto-Setälä

Pauli Aalto-Setälä

Media-alan uudistaja ja vaikuttaja

Viestintävalmentajat

Ajatuksia herättävät inspiraatiopuhujat

Mediasta tutut juontajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2