Mikko Kuustonen & Hanna Brotherus

Mikko Kuustonen & Hanna Brotherus

Kohtaamisen ja läsnäolon laboratorio

Hanna Brotherus ja Mikko Kuustonen toteuttavat yhdessä elämyksellisen kokonaisuuden, jonka keskiössä on kommunikaatio sekä läsnäolon ja merkityksellisyyden ymmärtäminen.

Taiteilijapariskunta kuljettaa intensiivisesti yleisöään tarinoiden, kuvien, toiminnallisuuden ja musiikin avulla. Työskentely kyseenalaistaa arkisen ajattelumme itsestäänselvyyksiä ja toimintamalleja yhteisöissä.

Kokonaisuus on tarvittaessa laajennettavissa työpaja-muotoon. Kesto tilaajan toiveen mukaan mieluiten 60-90min.

HANNA BROTHERUS


Tanssitaiteilija, koreografi Hanna Brotherus on vahvan omaääninen, taiteellisesti tinkimätön ja poikkeuksellisen uusiutumiskykyinen tekijä suomalaisella esittävien taiteiden kentällä. Brotheruksen töitä leimaa taiteellisesti korkea laatu sekä tiedostava, ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin pureutuva ote. Teosten lähtökohta on voimakkaasti yhteisöllinen. Olennaista on tekijöiden ja osallistujien henkilökohtainen tarina sekä prosessit, joilla ammattitaiteilijat löytävät toimivan ja korkeatasoisen tavan työskennellä ei-ammattilaisten kanssa. Intensiivinen työskentelymalli jättää pysyvän jäljen työryhmiin ja sitä kautta heidän edustamiinsa taustayhteisöihin.

Hanna Brotherus Company on jo rakentanut ja toteuttanut lukuisia hankkeita, jotka ovat olleet edelläkävijöitä saavutettavuuden, uusien yleisöjen ja laadun suhteen. Yhteisötaiteen saralla ja erilaisten monimuotoisten työpajojen kehittäjänä Brotherus on toiminut edelläkävijänä jo useamman vuosikymmenen ajan. Brotheruksen näyttämöteoksia on esitetty mm. Suomen Kansallisteatterissa ja Helsingin Kaupunginteatterissa.

MIKKO KUUSTONEN


Mikko Kuustonen on helsinkiläinen lauluntekijä, esiintyvä artisti, tv-persoona ja luennoitsija. Hän on julkaissut 14 sooloalbumia sekä lukuisia yhteislevytyksiä. Uransa aikana Mikko Kuustonen on palkittu mm. Kultainen Venla- ja Emma-tunnustuksilla sekä Itsenäisyyden Juhlarahaston kunniapalkinnolla. Tuorein tunnustus on valinta vuoden miesartistiksi 2017. Hänen albumeistaan kuusi on ylittänyt kultalevyrajan ja kaksi myynyt platinaa.

Kuustonen on toiminut aktiivisesti myös ihmisoikeuksien puolustajana kirjoittaen, luennoiden ja tuottaen tv-dokumentteja kehitysmaista. Kuustonen on myös toiminut YK:n hyväntahdon lähettiläänä.

Viime vuosina Mikko Kuustonen on keskittynyt musiikin ohella tv-työhön, luentotehtäviin sekä sisältötuotannon hankkeisiin.

Pressikuvat

Mikko Kuustonen & Hanna Brotherus

Mikko Kuustonen & Hanna Brotherus

Vuorovaikutusvalmennus

Tunnetut mediakasvot

Palvelumuotoilu

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2