Saku Tuominen

Maailma muuttuu kiihtyvällä vauhdilla. Kuka tahansa voi muuttua ja kasvaa. Nuorissa on tulevaisuus, ja siksi koulunkin on muututtava.

Innovaattori

Saku Tuominen

Yrittäjä ja tietokirjailija

Speakersforum All Stars - Puhuja

Saku Tuominen on pitkän linjan yrittäjä ja yritysjohtaja. Tuominen on ehtinyt pitkän ja värikkään uransa aikana perustaa ja myydä useita yrityksiä, johtaa luovia tiimejä eri puolilla maailmaa, opettaa luovuutta yliopistossa ja kirjoittaa 15 kirjaa.

Tällä hetkellä Tuomisen päätyö, Hundred.org keskittyy maailman koulujen kehittämiseen opetusinnovaatioiden avulla. Lisäksi hän toimii ravintoloitsijana Savoyssa ja Palacessa. Tuominen puhuu konkreettisten ja innostavien esimerkkien avulla mm luovuudesta, kirkkaasta ajattelusta, priorisoinnista, kasvusta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Saku Tuomisen uusi luento #parasvuosiikinä käsittelee Korona-vuotta monesta eri näkökulmasta ja pohtii onko mahdollista että tässä omituisessa vuodessa oli myös jotain hyvää ja mitä tästä kaikesta voi oppia. Puhe käsittelee epävarmuuden sietoa, hyväksymistä, kasvua ja kiitollisuutta.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Saku Tuominen

Saku Tuominen

Rohkeiden ideoiden toteuttaja

Tavoitteet

Koskettavat tarinankertojat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2