Saku Tuominen

Maailma muuttuu kiihtyvällä vauhdilla. Kuka tahansa voi muuttua ja kasvaa. Nuorissa on tulevaisuus, ja siksi koulunkin on muututtava.

Koulutusjärjestelmän uudistaja

Saku Tuominen

Itsensä johtaminen ja positiivinen palaute

Saku Tuominen on pitkän linjan yrittäjä ja yritysjohtaja. Yrittäjänä hän toteuttaa ideoita ja konsultoi luovia prosesseja, syksyllä 2009 Juha Tynkkysen kanssa perustamassaan Idealist Group-yhtiössä. Saku sanoo, että hänen bisneksensä on ideoida ja toteuttaa, sekä auttaa muita ideoimaan ja toteuttamaan.

Saku on kehittänyt yli sata tv-formaattia, joita on myyty useisiin maailman maihin. Hän on toiminut Lontoossa kansainvälisen tv-yhtiön luovana johtajana. Hän on konsultoinut yli sataa yritystä ja kirjoittanut useita kirjoja.

Marraskuun 2010 alkuun asti Saku oli maailman kolmanneksi suurimman tv-tuotantoyhtiö Zodiak Media Group luova johtaja. Zodiakilla hän rakensi yrityksen tuotekehitysyksikköä sekä oli mukana kehittämässä luovaa strategiaa sekä yrityksen innovaatioprosesseja.

Vuonna 2015 Tuominen perusti Juha Tynkkysen kanssa HundrEDin. Se on voittoa tavoittelematon hanke, joka kerää kaikkialta maailmasta parhaita koulutukseen liittyviä innovaatioita ja jakaa niitä eteenpäin. Tuomisen visio on, että HundrED on maailman johtava opetusinnovaatioiden asiantuntija vuoteen 2020 mennessä. HundrEDin innovaatiot keskittyvät esiopetuksen, peruskouluun ja lukioon. Tuominen haluaa muuttaa maailmaa koulujen kautta.

Sakun muita aiheita ovat mm.:
- Luovuus ja innovaatio
- Epävarmuus ja kuinka toimia epävarmoissa olosuhteissa
- Itsensä johtaminen
- Uskomukset
- Ajanhallinta ja priorisointi

Saku Tuomisen uusi luento #parasvuosiikinä käsittelee Korona-vuotta monesta eri näkökulmasta ja pohtii onko mahdollista että tässä omituisessa vuodessa oli myös jotain hyvää ja mitä tästä kaikesta voi oppia. Puhe käsittelee epävarmuuden sietoa, hyväksymistä, kasvua ja kiitollisuutta.

Video

Pressikuvat

Saku Tuominen

Saku Tuominen

Työelämän uudistaja, Luovuusguru

Markkinointivalmentajat

Yrittäjyys

Tunnetut fasilitaattorit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2