Anna Perho

Kun puhe päättyy, jokin kuulijassa on muuttunut.

Anna Perho

Hauskaa, terävää, käytännönläheistä

Anna Perho on toimittaja, valmentaja ja sisältöjen moniosaaja. Hän on tehnyt yrittäjänä pitkän uran mediassa: tv- ja radiojuontajana, käsikirjoittajana, tuottajana ja Suomen ahkerimpana kolumnistina.

Mediauransa ohella Anna Perho on toiminut yritysvalmentajana vuodesta 2012 lähtien. Hänen core-aiheitaan ovat itsen johtamisen tematiikka sekä vuorovaikutukseen ja esiintymiseen liittyvät taidot.

Anna on opiskellut mm. erilaisia terapiamuotoja sekä jungilaista analytiikkaa, joka tuo valmennusotteeseen syvää ihmisyyteen menevää otetta. Lisäksi Anna on kirjoittanut kuusi tietokirjaa, jotka käsittelevät arjenhallintaa, ajankäyttöä ja vuorovaikutustaitoja.

Puhujana Anna on hauska, terävä ja omakohtainen. Hänen missionsa on varustaa kuuntelijat käytännöllisillä malleilla ja inspiroivalla, syvästi kuuntelijan muuttumiskykyyn uskovalla otteella. Kun puhe päättyy, muutos voi alkaa heti.

Anna on saanut erinomaista palautetta puhujana ja paneelikeskustelujen sekä seminaarien vetäjänä. Hän on humoristinen mutta myös kuuntelijaa haastava puhuja, joka inspiroi muutoksen mahdollisuuksiin tarinoiden ja omakohtaisten anekdoottien maustamana. Puheet nojaavat tutkittuun tietoon, jonka Anna paketoi lavalla viihdyttäväksi paketiksi.

Kaikkiin puheisiin kuuluu kevyt räätälöinti.

Aiheet esimerkiksi

  • Antisäätäjä™ – näkökulmia fiksuun ajankäyttöön
  • Suorat Sanat – näin puhun siitä, mistä mieluiten vaikenisin
  • Kaikki muuttuu, paitsi – miten sietää muutoksia, joita et voi sietää?
  • Ota tila haltuun! – vaikuttavan puheen ja esiintymisen 101
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Anna Perho

Anna Perho

Ratkaisukeskeinen valmentaja

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2