Valokuvaaja: Aleksi Tikkala

Tomi Hilvo

Kuinka johdat millenniaaleja?

Millenniaalit ovat hankalia johdettavia, eivät sitoudu työpaikkaansa, ja haluavat ylennyksen kaksi kertaa vuodessa. Onko näin oikeasti? Millainen johtaminen millenniaalien kanssa toimii parhaiten? Miten kokeneemmat sukupolvet saadaan sujuvaan yhteistyöhön nuorempien työntekijöiden kanssa?

Tästä kaikesta Tomi Hilvolla on kansainvälinen ja syvällinen kokemus ja näkemys. Tomi Hilvo on yli 20-vuotisen uransa aikana johtanut useaa alansa edelläkävijäyritystä ja markkinan uudistajaa, disruptoijaa. Seitsemän vuotta urastaan Tomi kansainvälisti suomalaista palvelukonseptia Management Events-yhtiön toimitusjohtajana. Tässä tehtävässä hän palkkasi, johti, ja valmensi millenniaaleja menestymään mm. Pohjoismaissa, Saksassa, Sveitsissä, Alankomaissa, Turkissa, ja Singaporessa. Yhtiö valittiin useasti sekä Suomen että Euroopan parhaimpien työpaikkojen listoille.

Tomi Hilvolla on harvinaislaatuinen kokemus lahjakkaiden nuorten työntekijöiden palkkaamisesta ja johtamisesta hyvin konkreettisella tasolla ja kansainvälisesti. Radio Cityn musiikkipäällikkönä 25-vuotiaana vahvan näkemyksen omaavien lahjakkuuksien johtaminen oli ensimmäinen merkittävä haaste. Toimiessaan opettajana Fairmont Private School –nimisessä koulussa Kalifornian Anaheimissa Tomi sai nähdä ja kokea millainen potentiaali jo teini-iässä on heissä, jotka myöhemmin pääsivät Ivy League yliopistoihin ja sitä kautta maailman tason osaajiksi ja yrittäjiksi. Vuosina 2007-2015 toimiessaan Management Eventsin toimitusjohtajana haasteena oli johtajuuden ja yrityskulttuurin laatu ja sitä kautta saavutettu kasvu kymmenessä Euroopan markkinassa sekä Singaporessa. Tässä tehtävässä Tomi oli hands-on palkkaamassa ja valmentamassa millenniaaleja sekä kehittämässä esimiesten kykyä johtaa tulosta ihmisten kautta.

Entisenä radioalan ammattilaisena Tomilla on vankka esiintymiskokemus. Tuhansien tuntien suorat radiolähetykset ovat tuoneet Tomille kyvyn olla aidosti läsnä, tilanteessa kuin tilanteessa. Tämän lisäksi Tomi on puhunut yritysjohtajille myynnin, markkinoinnin, sekä johtamisen teemoista Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Puolassa, Turkissa, Latviassa, Englannissa ja Singaporessa. Luennoitsijana Tomi on innostava, ajatuksia herättävä, vahvasti läsnä ja mielellään jakaa tarinoita monipuolisesta kokemustaustastaan.

Pressikuvat

Tomi Hilvo

Samankaltaisia puhujia

Johtaminen

Menestyneet yritysjohtajat

Tiimityö & Menestyvä tiimi

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2
$zopim(function() { });