Ilkka Halava

Suomella on edessä 30 vuoden kultakausi. Asennoidu tulevaan valoisasti ja rohkeasti.

Sydämellinen radikaali

Ilkka Halava

Arvostettu tulevaisuuden työelämän asiantuntija

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja hallitusammattilainen. Hän on yksi Suomen valovoimaisimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja. Tällä vuosikymmenellä hän on noussut lavalle yli 1.400 kertaa, mukana mm. TEDx Marrakesh. Esityskielinä suomi ja englanti.

Ilkka on moniosaaja, joka valmentaa organisaatioiden kaikkia henkilöstöryhmiä ja ohjaa kokonaisia työyhteisöjä työn murroksen karikoita ohittaen uuden työn sekä paremman tuottavuuden aikakaudelle. Puhujana hän on yksi Suomen laaja-alaisimmista kattaen aihepiirit työn murroksesta oppimisen vallankumoukseen, tulevaisuuden kuluttajasta alue- ja kaupunkikehittämiseen sekä modernin yhteisörakentamisen kysymyksistä sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuteen. Ilkka Halavan pitkän ajan puhujakeskiarvo on 4,6 (asteikolla 1-5).

Hän on kirjoittanut yhdessä Mika Pantzarin kanssa suursuosion saavuttaneet julkaisut "Kuluttajakansalaiset tulevat – miksi työn johtaminen muuttuu?" (EVA 2010), "Rytmitalous – miksi yhdeksästä viiteen ei vaan toimi" (Seure 2013) sekä "Kansalaisjärjestö jälkiteollisessa artistiyhteiskunnassa (STEA 2018). 2000-luvulla hän on toiminut yli 350 organisaation kehittäjänä, valmentajana ja neuvonantajana sekä valmentanut yli 130 johtoryhmää ja hallitusta.

Pressikuvat

Ilkka Halava

Ilkka Halava

Tulevaisuustutkija

Valmentajat & Juontajat

Palkitut fasilitaattorit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2