Ilkka Halava

Huomisen haasteista et selviä eilisen resepteillä

Sydämellinen radikaali

Ilkka Halava

Arvostettu tulevaisuuden työelämän asiantuntija

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja kotimaisen puhujataivaan kestotähti. Hän on yksi Suomen valovoimaisimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja.

Viime vuosikymmenellä Ilkka Halava nousi lavalle 1500 kertaa, mukana mm. TEDx Marrakesh. Esityskielinä suomi ja englanti. Ilkan tapa hahmottaa ja jäsentää monimutkaisia tulevaisuuksia ymmärrettävään, kuulijoita voimaannuttavaan muotoon on hämmästyttävä. Jokainen esitys on erilainen, kuulijoilleen rakennettu ja ladattu assosiatiivisilla räjähdyksillä. Yhden esityksen aikana yleisön aikaan liittyvä epävarmuus, huolestuneisuus ja turhautuneisuus vaihtuvat ymmärryksen kasvuun, mahdollisuuksien tunnistamiseen ja toimijuuden vahvistumiseen. Työn tutkijana Ilkka on niitä harvoja, jotka käyvät työpaikoilla analysoimassa, mitä työn muutos todella tarkoittaa ja miten työntekijä muutoksen kohtaa.

Ilkka Halavan pitkän ajan puhujakeskiarvo on yli 4,5 (asteikolla 1-5). Hän on kirjoittanut yhdessä Mika Pantzarin kanssa suursuosion saavuttaneet julkaisut "Kuluttajakansalaiset tulevat – miksi työn johtaminen muuttuu?" (EVA 2010), "Rytmitalous – miksi yhdeksästä viiteen ei vaan toimi" (Seure 2013) sekä "Kansalaisjärjestö jälkiteollisessa artistiyhteiskunnassa (STEA 2018). 2000-luvulla hän on toiminut yli 400 organisaation kehittäjänä, valmentajana ja neuvonantajana sekä valmentanut yli 200 johtoryhmää ja hallitusta.

Tuijotin Ilkkaa koko 1,5 tuntia herkeämättä. Mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä puheenvuoro ja mykistävä puhuja.

Aiheet esimerkiksi

  • Nopea vuosikymmen ja oma tiekarttasi
  • Murrosaika ja itseohjautuvuuden haasteet johtamiselle
  • Kultaiset sukupolvet ja huomisen Suomi
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Ilkka Halava

Ilkka Halava

Tulevaisuustutkija

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2