Pekka Pohjakallio

Huippusuorituksiin ei ole oikotietä. Voit oppia ja tehdä paremmin, mutta maailma ei kaadu, vaikka aina ei mene putkeen.

Valokuvaaja: Jyri Laitinen

Pekka Pohjakallio

Hyvinvoinnin johtaminen ja inhimillinen työelämä

Pekka Pohjakallion ensirakkaus työelämässä olivat tekstiviestit. Ennen kuin kukaan tunsi niitä. Ne sytyttivät palon luoda uutta, mikä on ohjannut Pekan uraa 1990-luvun alusta tähän päivään.

Diplomi-insinööritaustastaan huolimatta Pekalla on aina ollut heikko kohta ihmisiin ja johtamiseen. Tämä mielessään Pekka Pohjakallio perusti vuonna 2011 Saku Tuomisen ja Juha Tynkkysen kanssa paremman työelämän muotoilutoimiston 925 Designin.

Lähes 20 vuoden high-tech ura ja viimeisten vuosien työ suomalaisten yritysten kautta ovat luoneet sekä tarinoita että dataa siitä, miten ideat syntyvät, miten ihmiset loistavat ja miten ideat kaupallistetaan. Sekä suuryritysten että start-upien näkökulmasta.

Pekka Pohjakallio puhuu myös huippusuorituskyvystä. Varmin tie huippusuorituskykyyn on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Ihmisen tulee olla sinut itsensä kanssa, tietää tavoitteensa ja johtaa energiaansa voidakseen suoriutua paremmin. Yrityksissä hyvinvointia tulee johtaa kuten strategiaa.

Hyvinvointiammatista huolimatta Pekalla on omakohtaista kokemusta siitä, mitä tapahtuu, kun voimat loppuvat. Ja miten ne – onneksi – voivat palata. Loppuun palaminen on paitsi inhimillinen tragedia myös uhka liiketoiminnalle. Jälleen johtamisen paikka.

Aiheet esimerkiksi

  • Inhimillinen työelämä
  • Hyvinvoinnin johtaminen – osa strategiaa
  • Burnout – voiko siitä päästä ulos? Oma tarina
  • Innovaatiot – prosessi vai jotain muuta?
  • Kokeilun kulttuuri ja luovuuden kehittäminen
  • Työelämän paradoksi? Huippusuorituskyky + hyvinvointi
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Pekka Pohjakallio

Pekka Pohjakallio

Työelämän kehittäjä

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2