Jarno Alastalo

Seksiä, valheita ja kissavideoita. Sitäkin digitaalisuus on, mutta monelle some on ainut paikka löytää ystäviä ja rakentaa omaa identiteettiä.

Valokuvaaja: AI

Puhuja, kirjailija

Jarno Alastalo

Sitä mitä digiyhteisöistä ei kerrota

Jarno Alastalo on yksi harvoista Suomessa, joka on rakentanut yli miljoonan käyttäjän sosiaalisen median palvelun ja syventynyt siten digitaalisten yhteisöjen monimuotoiseen maailmaan. Hän on some-palveluiden rakentaja, tietokirjailija, sosiaalinen introvertti ja YLE Radio Suomen sekä maakuntalehtien mukaan Suomen johtava kissavideoasiantuntija.

Jarno on intohimoinen puhuja, joka tuo maanläheisen näkökulman digitaaliseen kulttuuriin. Hänen esityksensä käsittelevät monipuolisesti aiheita, kuten sosiaaliset suhteet ja identiteetti somessa, mielen hyvin- ja pahoinvoinnin ja digitaalisuuden vaikutukset toisiinsa, tulevaisuuden näkymät digitalisaation ja tekoälyn saralla, sosiaalisten yhteisöjen rakentaminen digitaalisessa maailmassa, digitaalinen nuorisotyö, pimeä netti ja oudot tyypit. Hän on myös kirjoittanut tositarinakirjat Pimeä netti (2017) ja Sometarinoita Suomesta (2015) ja Oudot tyypit (2020).

Jarno on ansioitunut puhuja, jonka esitykset eivät ainoastaan välitä tietoa, vaan ovat myös visuaalisesti näyttäviä ja hyvin rytmitettyjä. Hänellä on syvällinen ymmärrys siitä, miten digitaalinen maailma vaikuttaa meihin kaikkiin, erityisesti nuorten näkökulmasta.

Jarno Alastalo ei ainoastaan puhu digitalisaatiosta, hän elää sitä ja tuo mukanaan tuoreita näkökulmia ja käytännön kokemusta. Hänen monipuolinen taustansa Aller Median verkkoliiketoimintajohtajana, Suomi24-yhteisön perustajana ja Heimo-some-startupin rakentajana tekee hänestä ainutlaatuisen ja kokeneen puhujan.

Jarno uskoo vahvasti, että digitaalisten yhteisöjen ja tarinoiden voimalla voimme muuttaa maailmaa parempaan suuntaan. Hänen intohimonsa ja kokemuksensa tekevät hänestä ainutlaatuisen puhujan, jonka esitykset jättävät kuulijoihin syvän vaikutuksen.

Aiheet esimerkiksi

  • Sosiaalinen media ja hyvinvointi (yksinäisyys, vertaistuki, mielenterveys)
  • Digitaalisten yhteisöjen luominen, niiden merkitys ja keskustelukulttuuri
  • Nuorten digikäyttäytyminen
  • Pimeän netin monet puolet
  • Sosiaaliset suhteet ja identiteetin rakentaminen somessa
  • Tulevaisuus, digitaalisuus, tekoäly ja työn muutos
  • Kissavideoiden merkitys mielenterveydelle
  • Digitalisaation vaikutus ympäristöön ja ilmastonmuutokseen
  • Tekoälyn mahdollisuudet nuorisotyössä

Pressikuvat

Jarno Alastalo

Jarno Alastalo

Digiyhteisöjen luoja

Valokuvaaja: Kirsi-Marja Moberg

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2