Marjo Rantanen

Tunnelma tarttuu, koska aistimme toistemme todellisia aikomuksia, ajatuksia ja tunteita sanojen ja tekojen takana.

Tunnelmamuotoilun ammattilainen

Marjo Rantanen

Asiakaskokemuksen uudet tuulet

Speakersforumin Vuoden Puhuja 2019

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun erikoistunut lisenssivalmentaja ja tietokirjailija (Tunnelmamuotoilu, Talentum Pro, Tunnelmajohtaminen, Alma Talent). Marjolla on yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä konseptoinnista ja henkilöstövalmennuksesta. Marjo auttaa tulevaisuuden menestyjiä, yrityksiä ja yhteisöjä luomaan parhaita kokemuksia ja johtamaan tunnelmaa myös muutoksen keskellä. Marjo on yksi Speakersforumin suosituimpia luennoitsijoita ja valittiin Vuoden Puhujaksi 2019.

Yhä useampi yritys on ottanut asiakaskokemuksen kilpailukeinokseen. Kokemuksia syntyy kuitenkin myös muuallakin kuin vain liike-elämässä: jokainen kohtaaminen sisältää kokemuksen elementtejä. Hyvästä tunnelmasta hyötyvät kaikki – niin asiakkaat, työntekijät kuin yrityksen johto. Tulevaisuuden menestyjät osaavat luoda ja johtaa kokemuksia, ja tehdä itsestään kiinnostavia uudella tavalla. Tunnelma tarttuu, koska aistimme toistemme todellisia aikomuksia, ajatuksia ja tunteita sanojen ja tekojen takana. Yrityksille tunnelma luo uusia mahdollisuuksia ja haasteita myös digitaalisessa maailmassa.

Marjo yhdistää palvelumuotoiluun ja konseptointiin oppeja aivojen toiminnasta, sosiaalipsykologiasta ja jopa viihteen maailmasta. Marjo käsittelee luennoillaan sisäisen yrittäjyyden merkitystä; vastuu yrityksen menestymisestä on jokaisella työntekijällä.

Valmentajana Marjo osaa kääntää hevin teorian ja kokemuksen mukaansa tempaaviksi esimerkeiksi ja tarinoiksi viihteellisellä tavalla. Luennoitsijana Marjo on osallistava, rento ja humoristinen. Marjo saa yleisön viihtymään ja rentoutumaan, tunnelman keventyminen on käsinkosketelevaa.

Marjon suosituimpia aiheita on mm. Tapahtumamuotoilu, henkilöstökokemus ja työhyvinvointi ja miten johtaa tunnelmaa muutoksessa. Marjo tekee aiheista myös pidempiä workshoppeja ja on myös kokenut tapahtumien juontaja ja moderaattori.

"Vahvasti yleisön kanssa läsnä oleva Marjo on loistava ja ammattitaitoinen valmentaja, joka räätälöi esityksensä sisällön ja tunnelman kohderyhmänsä huomioiden. Tunnelmamuotoilu tarjoaa syvällistäkin pohtimisen aihetta ja uudenlaisia näkökulmia itsensä ja muiden johtamiseen. Raikkaana lähestymistapana se sopii paitsi erilaisiin kehittämisprojekteihin kuin ihan arkipäiväänkin."

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Marjo Rantanen

Marjo Rantanen

Kokemusvalmentaja

Palkitut fasilitaattorit

Uusia näkökulmia

Valmentajat & Juontajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2