Tulevaisuuden menestyjät osaavat luoda ja johtaa kokemuksia sekä tehdä itsestään kiinnostavia uudella tavalla. Tunnelmalla on iso merkitys, koska se tarttuu.

Tunnelmamuotoilun ammattilainen

Marjo Rantanen

Asiakaskokemuksen uudet tuulet

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun erikoistunut kokemusvalmentaja ja kirjailija (Tunnelmamuotoilu, Talentum Pro). Marjolla on 10 vuoden kokemus liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä konseptoinnista ja palvelumuotoilusta. Marjo auttaa tulevaisuuden menestyjiä, yrityksiä ja yhteisöjä luomaan parhaita kokemuksia ja johtamaan tunnelmaa myös muutoksissa.

Yhä useampi yritys on ottanut asiakaskokemuksen kilpailukeinokseen. Kokemuksia syntyy kuitenkin myös muuallakin kuin vain liike-elämässä: jokainen kohtaaminen sisältää asiakaskokemuksen elementtejä. Hyvästä tunnelmasta hyötyvät kaikki – niin asiakkaat, työntekijät kuin yrityksen johto. Tulevaisuuden menestyjät osaavat luoda ja johtaa kokemuksia, ja tehdä itsestään kiinnostavia uudella tavalla. Tunnelma tarttuu, koska aistimme toistemme todellisia aikomuksia, ajatuksia ja tunteita sanojen ja tekojen takana. Yrityksille tunnelma luo uusia mahdollisuuksia ja haasteita myös digitaalisessa maailmassa.

Marjo yhdistää palvelumuotoiluun ja konseptointiin oppeja aivojen toiminnasta, sosiaalipsykologiasta ja jopa viihteen maailmasta.

Marjo työstää parhaillaan kirjaa tunnelmajohtamisesta. Hän näkee, että tulevaisuuden työelämässä tarvitaan itsensä ja toisten tunnelmanjohtamisen taitoja. Hän painottaa niin kirjassa, kuin luennoillaan sisäisen yrittäjyyden merkitystä; vastuu yrityksen menestymisestä on jokaisella työntekijällä.

Valmentajana Marjo osaa kääntää hevin teorian ja kokemuksen mukaansa tempaaviksi esimerkeiksi ja tarinoiksi – usein stand upin keinoin. Hän käyttää osana luentojaan myös hauskoja ja osallistavia tehtäviä.

"Vahvasti yleisön kanssa läsnä oleva Marjo on loistava ja ammattitaitoinen valmentaja, joka räätälöi esityksensä sisällön ja tunnelman kohderyhmänsä huomioiden. Tunnelmamuotoilu tarjoaa syvällistäkin pohtimisen aihetta ja uudenlaisia näkökulmia itsensä ja muiden johtamiseen. Raikkaana lähestymistapana se sopii paitsi erilaisiin kehittämisprojekteihin kuin ihan arkipäiväänkin."

Pressikuvat

Marjo Rantanen

Kokemusvalmentaja

Valmentajat & Juontajat

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus

Esiintymisvalmennus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2