Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

Modernin työelämän kehittäjä, etäjohtamisen ja monipaikkaisen työn asiantuntija

Kuinka luoda omaan organisaatioon toimiva etätyökulttuuri ja johtaa sitä tuloksellisesti?

Ulla Vilkmanin kunnianhimoisena tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle menestyminen työssä. Tämän Ullaa inspiroivan tavoitteen toteutuminen on mahdollista, kun esihenkilöt osaavat johtaa ihmisiä paremmin. Ulla on erittäin motivoitunut ja työstään innostunut johtamisen ja henkilöstön kehittämisen ammattilainen, ja myös kysytty puhuja ihmisten johtamisen, tuloksellisemman yhteistyön ja vuorovaikutuksen teemoista.

Monissa organisaatioissa ei edelleenkään tiedosteta, mitä sujuva hybridityö edellyttää. Hybridimallia mietitään lähinnä sopivan etätyön määrän näkökulmasta. Monipaikkaisessa työssä on on monia aikaansaamiseen, yhteistyöhön ja yhteisöllisyyteen vaikuttavia tekijöitä, joiden tiedostaminen auttaa rakentamaan menestyvän organisaation. Monipaikkaisuudesta voi jopa tehdä organisaatiolle kilpailuedun. Oikeanlaisten käytäntöjen ja prosessien lisäksi tarvitaan selkeitä johtamiskäytäntöjä sekä osaavia esihenkilöitä.

Ullalla on kokemusta johtoryhmien sparraamisesta sekä esihenkilöiden ja henkilöstön valmentamisesta usean vuoden ajalta.Ulla toimii myös Timanttia Consulting Oy:n toimitusjohtajana, joka toteuttaa erilaisia kehittämisprojekteja organisaatioissa monipaikkaisen työn ja johtamisen kehittämisen parissa. Ullan puheenvuoroissa yhdistyy tutkittu tieto koulutuksista ja valmennuksista kerättyyn tietoon ja esihenkilöiden omiin kokemuksiin. Käytännön esimerkit erilaisista tilanteista tuovat konkretiaa puheenvuorojen sisältöihin. Ullan tavoitteena on jokaisen puheenvuoron osalta varmistaa, että osallistujat kokevat sen hyödylliseksi.

Ullalta on myös ilmestynyt useampi julkaisu: Etäjohtaminen - Tulosta joustavalla työllä (Talentum 2016), Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017), Etätyö ulkomailla - unelmasta todeksi (Basam Books 2020) ja Monipaikkainen tiimi (Ideapakka 2021).

Pressikuvat

Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

Motivaatiovalmentajat

Liiketoiminnan valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2