> >

Olli Sovijärvi

Kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneeri - Biohakkeroinnin asiantuntija

Lääkäri Olli Sovijärvi on yksi kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneereista Suomessa. Sovijärven työura alkoi viiden vuoden jaksolla SPR:n Veripalvelussa lääketieteellisenä päivystäjänä. Hän valmistui Helsingin yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta lääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2006 ja ryhtyi itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi vuonna 2008. Sovijärvi suoritti John F. Kennedy Universityssä erityisesti psykologiaan ja filosofiaan keskittyvän integraaliteorian tutkinnon vuosina 2010–11.

Varsinainen lääkärin työuran alkupuoli kului Suomen ensimmäisessä lääkäripalveluja vuokraavassa yrityksessä reilun viiden vuoden ajan. Työnkuva piti sisällään muun muassa terveyskeskuspalvelua, lukuisia päivystyksiä ja toimimista takapäivystäjänä eri puolilla Suomea. Sovijärvi onkin työskennellyt Suomessa lähes 50 eri päivystyspisteessä.

Lukuisat esiintymiset mediassa, sosiaalisen median artikkelit sekä Suomen ensimmäinen terveysaiheinen podcast ovat luoneet ihmisille tietoisuutta siitä, mitä terveydenhoito voi parhaimmillaan olla. Sovijärvi on myös konsultoinut useita eri hyvinvointialan ja terveysteknologian yrityksiä ja palveluntuottajia.

Vuodesta 2013 eteenpäin Sovijärvi on harjoittanut lääkärin ammattiaan yksityisellä ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon keskittyvällä klinikalla, jossa toimii funktionaalista lääketiedettä harjoittavia lääkäreitä, hoitajia sekä Suomen ainoa hivenainelaboratorio. Sovijärvi pitää myös koulutustilaisuuksia ja esitelmiä erityisesti biohakkeroinnista, tietotyöläisen jaksamisesta, stressin ja palauttamisen tasapainottamisesta, suorituskyvyn optimoinnista, ravintokysymyksistä sekä suoliston tasapainon hoidosta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa monipuolisesti erityisesti voimailuun keskittyvää liikuntaa, lapsensa kanssa leikkimistä, musiikkia ja hulvatonta huumoria.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta