Teemu Arina

Teknologian piti vapauttaa, mutta se teki meidät sairaammiksi kuin koskaan.

Vuoden Puhuja 2017, biohakkeri

Teemu Arina

Teknologia-asiantuntija, kansainvälinen puhuja

Teemu Arina on tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen median, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen ja digitaalisen terveyden avainkysymyksiin.

Teemu Arina on pitänyt aiheista suosittuja esityksiä mm. USA:ssa, Japanissa, Saksassa, Venäjällä, Hollannissa ja Iso-Britanniassa. Vuonna 2015 hän sai Euroopan parlamentin ja UNESCO:n suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon aiheesta "Humanity in Digitization". Palkinnon aikaisempia vastaanottajia ovat mm. Wikipedian perustaja Jimmy Wales ja MIT:n professori Sugata Mitra. Lisäksi hän on toiminut liike-elämän ja EU-hankkeiden neuvonantajana sekä perustanut kaksi palkittua teknologia-alan startup-yritystä ja Biohacker Centerin, joka tutkii ihmisen suorituskykyä ja hyvinvointia teknologian avulla.

Teemu Arina on kirjoittanut yhdessä lääkäri Olli Sovijärven ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan kanssa Biohakkerin käsikirjan, jossa pureudutaan suorituskyvyn, hyvinvoinnin ja terveyden optimointiin hyödyntämällä tiedettä, teknologiaa ja syvällistä ymmärrystä ihmisen ravitsemuksesta. Kirja on eniten koskaan ennakkoon myynyt ja sitä kautta odotetuin tietokirja Suomessa.

Biohakkerin käsikirjan kirjoittajat futuristi ja teknologia-asintuntija Teemu Arina ja lääkäri Olli Sovijärvi ovat julkaisseet Biohakkerin flunssaopas (2020) -kirjan, jossa käydään läpi ajantasaisin tutkimustieto virustautien ennaltaehkäisyyn. Heiltä on saatavilla aiheeseen liittyviä esityksiä:

Biohakkerin vinkit suojautumisessa taudinaiheuttajia vastaan

Kuinka varaudut henkilökohtaisesti ja työyhteisönä taudinaiheuttajia vastaan? Tutkimusten tukemat käytännölliset, ravitsemukselliset ja teknologiset keinot ennaltaehkäistä tartuntatauteja matkustaessa, toimistolla, julkisilla paikoilla ja kotona.

Tulevaisuus koronaviruksen jälkeen

Kuinka varaudut liiketoiminnan näkökulmasta pandemian mukanaan tuomiin muutoksiin toimintatavoissa? Miten koronavirus on muuttanut maailmaa: taloudelliset, teknologiset ja sosiaaliset vaikutukset yritysten ja yhteisöjen toimintaan globaalisti nyt ja tulevaisuudessa.

Kaikki esitykset voidaan suorittaa etälähetyksenä monikameratekniikalla studiosta.

Teemu Arina valittiin Vuoden Puhujaksi 2017.

Video

Pressikuvat

Teemu Arina

Teemu Arina

Teknologia-alan sarjayrittäjä

Palkitut fasilitaattorit

Arvostetut asiantuntijat

Ajanhallinta & Tehokkuus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2