> >

 Lauri Järvilehto

Lauri Järvilehto


Videot: Lauri Järvilehto


Lauri Järvilehto

Sisäinen motivaatio, merkityksellinen työ ja ajattelun taidot

Lauri Järvilehto, FT, on Lightneerin, Filosofian Akatemian ja Unicefin hallituksissa vaikuttava "Science smurf". Järvilehdon intohimona on tutkitun tiedon sanoittaminen, merkityksellisen työelämän edistäminen ja oppimisen merkityksen sekä uusien oppimistapojen kehittäminen. Hän on työskennellyt aiemmin tutkijatohtorina Aalto-yliopistossa, jossa hänen päätutkimuskohteensa on ollut ihmismieli, erityisesti intuitiivinen ajattelu.

Lauri puhuu Merkityksellisestä työstä, painottaen sisäisen motivaation merkitystä. Merkityksellinen työ lisää tuottavuutta ja on tämän päivän suuri kilpailuvaltti. Järvilehdon muita teemoja ovat Tulevaisuuden työ jossa painotetaan niin oppimisen kuin kipinän sytyttämisen merkitystä yrityksessä ja hihojen käärimisen sekä toimeen ryhtymisen tarvetta kasvun takaamiseksi, sekä Start-up -yrittäjyyteen liittyvät teemat, joita Lauri lähestyy oman tarinansa kautta niin Filosofian Akatemian perustajana kuin yhtenä Lightneerin perustajista. Luennoillaan Lauri rakentaa siltoja monimutkaisilta tuntuvista kokonaisuuksista kokemuspiiriin, josta jokainen kuulija saa kiinni luoden vuorovaikutuksen ja yhteyden yleisön välille.

Lauri puhuu myös Oppimisen mahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa. Suomen nousun yksi tärkeimmistä tekijöistä on oppimaan oppiminen. Oppiminen on tulevaisuuden ja inhimillisen hyvinvoinnin ytimessä, mutta tällä hetkellä suurin osa suomalaisista koululaisista ei edes ymmärrä miksi käydä koulua. Lauri herättääkin luennollaan yleisön pohtimaan oppimista myös oppijan näkökulmasta. Oppimisen on oltava kiinnostavaa sekä mielekästä ja yksilöllistä ja kiinnostuksen herättäminen on opettajan tai vanhemman vastuulla. Kun kiinnostus on herätetty ja innostus sytytetty on oppiminen mielekästä ja kiinnostavaa. Tähän teemaan Lauri pureutuu rakentaen puhuessaan siltoja perinteisen ja uuden oppimisen välille sekä tarjoten välineitä oppimisen muuttamiseksi mielekkääksi.

Lauri Järvilehto on kansainvälisesti kysytty puhuja. Hänet on nähty mm. Pekingissä panelistina syksyllä 2017 GES Summitissa, jonka pääpuhujana oli Barack Obama sekä keväällä 2017 keynotena Peter Vesterbackan kanssa Salt Lake Cityssa ASU/GSV Summitissa. Järvilehtoa kuultiin Meksikossa syksyllä 2014 oppimisfestivaalien keynotena, toisena keynote-puhujana Wikipedian perustaja Jimmy Wales. Järvilehto on puhunut myös peli- ja startupalan keskeisissä tilaisuuksissa, esimerkiksi Games for Change (New York), PocketGamer Connects (Lontoo), Mobile Gaming Forum (Lontoo), Slush (Helsinki), Slush (Singapore) ja tehnyt kymmeniä puheenvuoroja sekä peliyrittäjänä että tutkijana ympäri maailmaa erilaisissa tilaisuuksissa.

Lauri Järvilehto oli ehdolla Vuoden tulokkaaksi Vuoden puhuja -gaalassa 2017.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta