Lauri Järvilehto

Keskeisin tulevaisuuden työelämätaito on oppimaan oppiminen.

Filosofian tohtori, sarjayrittäjä,

Lauri Järvilehto

Ajattelun taidot, tulevaisuuden työ ja sisäinen motivaatio

Lauri Järvilehto, FT, on Lightneerin, Filosofian Akatemian ja Unicefin hallituksissa vaikuttava sarjayrittäjä, filosofi ja tietokirjailija. Järvilehdon intohimona on uusien asioiden oivaltaminen, tutkitun tiedon sanoittaminen sekä työelämän ja oppimisen kehittäminen. Hän on työskennellyt aiemmin tutkijatohtorina Aalto-yliopistossa, jossa hänen päätutkimuskohteensa on ollut ihmismieli, erityisesti intuitiivinen ajattelu.

Yksi Laurin suosituimmista teemoista liittyy Ajattelun taitoihin. Lauri puhuu stressinhallinnasta, luovasta ajattelusta ja intuitiosta tutkimustietoon ja bestseller-kirjaansa "Tee itsestäsi mestariajattelija" (2012) perustuen. Hän rakentaa siltoja monimutkaisilta tuntuvista kokonaisuuksista kokemuspiiriin, josta jokainen kuulija saa kiinni. Luennoillaan Järvilehto antaa vastaukset seuraaviin kysymyksiin: Millä tavalla opit hallitsemaan ajatuksiasi ja ajattelemaan tehokkaammin? Millä tavalla ajatustesi tunteminen auttaa hallitsemaan stressiä ja synnyttämään roppakaupalla loistavia ideoita?

Toinen Laurin kysytty puheiden teema on Tulevaisuuden työ, jossa painotetaan työn merkityksellisyyttä, oppimisen iloa ja sisäistä motivaatiota. Merkityksellinen työ lisää tuottavuutta ja on jo nyt tämän päivän suuri kilpailuvaltti. Lauri avaa luennoillaan myös Startup -henkistä yrityskulttuuria, jota hän lähestyy oman tarinansa kautta niin Filosofian Akatemian perustajana kuin yhtenä Lightneerin perustajista.

Lauri Järvilehto on kansainvälisesti kysytty puhuja. Hänet on nähty mm. Pekingissä panelistina syksyllä 2017 GES Summitissa, jonka pääpuhujana oli Barack Obama sekä keväällä 2017 keynotena Peter Vesterbackan kanssa Salt Lake Cityssa ASU/GSV Summitissa. Järvilehtoa kuultiin Meksikossa syksyllä 2014 oppimisfestivaalien keynotena, toisena keynote-puhujana Wikipedian perustaja Jimmy Wales. Järvilehto on puhunut myös peli- ja startupalan keskeisissä tilaisuuksissa, esimerkiksi Games for Change(New York), PocketGamer Connects (Lontoo), Mobile Gaming Forum (Lontoo), Slush (Helsinki), Slush (Singapore) ja tehnyt kymmeniä puheenvuoroja sekä peliyrittäjänä että tutkijana ympäri maailmaa erilaisissa tilaisuuksissa.

Lauri Järvilehto oli ehdolla Vuoden tulokkaaksi Vuoden puhuja -gaalassa 2017.

Video

Pressikuvat

Lauri Järvilehto

Lauri Järvilehto

Ajattelun ammattilainen

Yrittäjyysvalmentajat

Luovuuden valmentajat

Asiantuntijatilaisuuksien fasilitaattorit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2