Jaakko Halmetoja

Tieto lisää tuskaa, ymmärrys ei.

Jaakko Halmetoja

Tulevaisuuden hyvinvointi perustuu dataan

Jaakko Halmetoja on hyvinvointi- ja ravintoasiantuntija, bestseller-tietokirjailija ja kokenut ammattipuhuja, joka tunnetaan superruoka- ja biohakkerointi-ilmiöiden pioneerina.

Viimeisen 15 vuoden ajan Jaakko Halmetojan työ on keskittynyt säännöllisten mediaesiintymisten ja yli tuhannen yleisöluennon kautta eri raaka-aineiden sekä terveysteknologioiden hyötyjen kansantajuistamiseen. Samalla hän on matkustanut ympäri maailmaa etsien mielenkiintoisimpia ruoka-aineita, erikoistuen tutkimus- ja tuotekehitykseen – luoden yli sata kauppojen hyllyille päätynyttä tuotetta.

Jaakon luentoaiheita ovat esimerkiksi:

TIETOTYÖ, KESKITTYMISKYKY, AIVOTOIMINTA
Hermoston adaptaatiokyky, nootropiinit, kognitiivinen ergonomia, lisäravinteet, neurofeedback, flow-tilat, informaatiodieetti. Kuinka optimoida työn virtaavuutta? Miten lisätä keskittymiskykyä ja palautumista ravitsemuksen sekä teknologisten apuvälineiden keinoin? Moderni tietotyö asettaa erityisiä tarpeita yksilöiden ja organisaatioiden toimintatapoihin. Mitkä ovat ne 20 % panoksista hyvinvointiisi, jotka tuottaisivat 80 % tuloksista?

STRESSI, RESILIENSSI, IMMUNITEETTI
Hengitys, kontrastiterapia, vuorokausirytmi, adaptogeenit, sydämen sykevälivaihtelu, mikrobiomi, lääkinnälliset sienet, autofagia, paastoprotokollat. Muuttuva ympäristö haastaa kehoa ja mieltä. Elämässä tapahtuu. Kuinka valjastaa oma biologia mukautuvaisemmaksi eri stressitekijöihin ja kouluttaa immuunijärjestelmä vahvemmaksi eri taudinaiheuttajia vastaan?

TULEVAISUUS, RUOKA TEKNOLOGIANA, HYVINVOINTI 2030
Hyperyksilöllisyys, biologinen data, yksityisyys, bioetiikka, mittaroinnista monitorointiin, mikrobien jalostamisen vallankumous. Teknologia ja muuttuva kulttuuri muokkaa suhdetta itseemme ja meitä ympäröivään maailmaan. Mihin olemme menossa ja mitä ravitsemus- ja hyvinvointialan toimijoiden on tärkeää ymmärtää käynnissä olevasta murroksesta?

KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN A-Z
Yhteenveto olennaisuuksista – tieto lisää tuskaa, ymmärrys ei. Kuinka tehdä kuormittavan arjen keskellä valintoja, jotka tukevat energisyyttä ja kohentavat mielialaa pitkässä juoksussa? Mitkä ovat hyödyllisimpiä ja käytännöllisimpiä välineitä kestävän keskittymiskyvyn, palautumisen, suoliston hyvinvoinnin ja tasapainoisen immuunijärjestelmän tiimoilta? Mitä asiat lopulta merkitsevät yksilön ravitsemuksessa?

Video

Pressikuvat

Jaakko Halmetoja

Jaakko Halmetoja

Tietokirjailija, biohakkeri

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2