Miia Huitti

Miia Huitti

Vähemmän stressiä, parempaa tulosta!

Miia Huitti on stressivalmentaja, jonka suurena intohimona on antaa työkaluja stressin käsittelyyn ja inspiroida meitä jokaista voimaan paremmin ja olemaan onnellisempi niin työssä kuin vapaa-ajalla. Miia on entinen pankinjohtaja ja henkilökonsultti ja hänen työnantajiaan ovat olleet mm. Sampo Pankki ja Mercuri Urval.

Omakohtainen kokemus kuormittavasta elämästä pakotti Miian etsimään ratkaisuja parempaan elämään ja hän löysi stressinhoitomenetelmän, jonka avulla tuhannet ihmiset Suomessa ja maailmalla ovat saaneet stressitasonsa pysyvästi alas. Miian oma kokemus on tuonut vahvan taustan valmentajana toimimiseen.

Miian luennoilla tehdään oivalluksia itsestämme myötätuntoisesti ja voimaannuttavasti. Lisäksi hän jakaa uusinta tutkimustietoa stressistä ja ennen kaikkea siitä, mikä on suurin syy stressiin. Oivaltamalla ja kohtaamalla stressin syyt, voimme aidosti päästää irti pitkittyneestä stressistä pysyvästi. Oivallukset auttavat ymmärtämään, miksi juuri minä reagoin, miksi pahoitan mieleni työkaverin kommentista tai miksi sairastun migreeniin aina kun työtaakka kasvaa kovimmilleen.

Miia antaa tehokkaita työkaluja stressin laskemiseen. Vastuu hyvinvoinnista niin kotona kuin työssä on meillä itsellämme. Kun ymmärrämme, miten voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme ja saamme itse kiinni elämämme ohjauspyörästä, vapautamme paljon hyvää energiaa itseemme ja ympäristöömme.

Vähemmän stressiä - parempaa tulosta! Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. Miia uskoo, että stressin laskemisella on iso merkitys sairauspoissaolojen vähentämisessä, terveen työuran jatkuvuudessa ja jopa laman selättämisessä.

Miia on koulutukseltaan KTM, Huk ja sertifioitu stressinhoitovalmentaja. Hän on opiskellut stressilääketiedettä Turun yliopistossa ja syksyllä 2016 ilmestyy myös kirja stressiä käsitellen (Viisas Elämä -kustantamo).

Pressikuvat

Miia Huitti

Miia Huitti

Stressi & Stressinhallinta

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus

Stressinhallinnanvalmennus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2