Sari Havas

Aito kohtaaminen ja kuuntelu. Tämä lisää kaikkien hyvinvointia ja saa aikaan todellista työelämän virtaa, joka luo loistavia tuloksia

vuorovaikutusvalmentaja

Sari Havas

Asiakaspalvelun vuorovaikutuksen parantaminen

Havas pureutuu luennoillaan vuorovaikutuksen kysymyksiin hauskalla ja turvallisella tavalla. Koulutuksissa tunnistetaan omat sudenkuopat ja haasteet. Jokainen saa positiivisen ja kokonaisvaltaisen kokemuksen, jolla jatkaa innostuneesti omaa kehittymistään.

Asiakaskokemuksessa vuorovaikutuksen osalta on monta kulmaa, joita on syytä tutkia ja harjoitella, jotta saadaan asiakas palaamaan aina mielellään takaisin. Tämä vaatii aktiivista ajattelua, tietoisuutta ja harjoittelua. Helpointa on pohtia näkyvimpiä merkkejä kuten viihtyisyys, tehokkuus, ja saadaanko asia hoidettua. Pureuduttaessa syvemmälle, tulevat vastaan kommunikointi ja ilmaisun toimintatavat: katse, reviiri, kehonkieli, verbaalinen kyvykkyys. Astuttaessa ytimeen tulevat vastaan tietoisuus omista ja asiakkaan tunteista:

Mitä tunteita palvelun tarjoaja tuo kohtaamiseen.

Minkälaisen mielikuvan palveluntarjoaja haluaa jättää asiakkaalle.

Osataanko asiakkaan tunteita ja toiveita lukea.

Ymmärretäänkö asiakkaan toive tavasta tulla kohdelluksi ja kohdatuksi.

Täyttyvätkö asiakkaan odotukset vai syntyykö pettymys.

Näitä kaikkia osa-alueita kannattaa harjoitella, jotta sosiaalista älykkyys ja kommunikaatiokyvyn joustavuus kasvaa. Tyytyväinen asiakas palaa takaisin ja tyytyväinen palveluntarjoaja osaa arvostaa omaa työtään.

Havaksen luentojen kysytyimpiä teemoja ovat: vuorovaikutuksen parantaminen, läsnäolo, kehon kieli, voimavarojen nostatus ja esiintyminen. Hän käyttää luennoillaan toiminnallisia menetelmiä monipuolisesti luoden puheestaan kokonaisvaltaisen elämyksen, joka jää mieleen ja josta voi ammentaa oppeja vielä pitkään.

Sari Havas tekee myös tapahtumien juontoja ja onnistuu läsnäolollaan sekä taidollaan ottaa yleisönsä haltuun luomaan tilaisuuteen toivotun tunnelman.

Video

Pressikuvat

Sari Havas

Sari Havas

Näyttelijä, vuorovaikutuskouluttaja

Mediasta tutut valmentajat

Tiimityö & Menestyvä tiimi

Palvelumuotoilu

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2