Aito kohtaaminen ja kuuntelu. Tämä lisää kaikkien hyvinvointia ja saa aikaan todellista työelämän virtaa, joka luo loistavia tuloksia

vuorovaikutusvalmentaja

Sari Havas

Hyvinvointi työyhteisössä, vuorovaikutus ja tietoisuuden voima.

Teatteritaiteenmaisteri Sari Havas on tunnettu näyttelijä sekä suosittu vuorovaikutus- ja esiintymistaitojenvalmentaja.

Havas pureutuu luennoillaan vuorovaikutuksen kysymyksiin hauskalla ja turvallisella tavalla. Koulutuksissa tunnistetaan omat sudenkuopat ja haasteet. Jokainen saa positiivisen ja kokonaisvaltaisen kokemuksen, jolla jatkaa innostuneesti omaa kehittymistään. Työyhteisön energia, luovuus ja innovatiivisuus kasvavat Sari Havaksen luennon myötä.

Havas painottaa puheissaan tietoisuuden voimaa. Tunteiden käsittely on keskeistä näyttelijän työssä ja työyhteisössä tunteet taas vaikuttavat kaikkeen toimintaan. Tunteiden oikea esille tuonti ja hallinta vuorovaikutustilanteissa erottaa menestyjät häviäjistä. Kun vuorovaikutus toimii hyvin, asiat luistavat kuin itsestään. Ideat nousevat siivilleen, innostunut ja luova ilmapiiri imaisee kaikki mukaansa. Toivottu päämäärä saavutetaan ja ehkä enemmänkin. Tämä ideaali ja dynaaminen tilanne on mahdollista tulemalla tietoiseksi vuorovaikutukseen liittyvistä mekanismeista, joita Sari Havas käsittelee luennoillaan.

Havaksen luentojen kysytyimpiä teemoja ovat: vuorovaikutuksen parantaminen, läsnäolo, kehon kieli, voimavarojen nostatus ja esiintyminen. Hän käyttää luennoillaan toiminnallisia menetelmiä monipuolisesti luoden puheestaan kokonaisvaltaisen elämyksen, joka jää mieleen ja josta voi ammentaa oppeja vielä pitkään.

Sari Havas tekee myös tapahtumien juontoja ja onnistuu läsnäolollaan sekä taidollaan ottaa yleisönsä haltuun luomaan tilaisuuteen toivotun tunnelman.

Video

Pressikuvat

Sari Havas

Näyttelijä

Samankaltaisia puhujia

Tunnetut mediakasvot

Esiintymisvalmennus