Henri Hyppönen

Yrityksillä ja yksittäisillä ihmisillä ei ole koskaan ollut yhtä paljon mahdollisuuksia kuin nyt. Keskinkertaisuuden aika on ohi.

Valokuvaaja: Viivi Huuska

yrittäjä, puhuja, tietokirjailija

Henri Hyppönen

Keskinkertaisuuden aika on ohi

Henri Hyppönen on Speakersforumin Vuoden puhuja 2013. Mediasta hänet tunnetaan mm. Kultaisella Venlalla palkitun Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman vetäjänä. Ohjelma sai myös Vuoden tiedeviestintä -palkinnon 2015.

Hyppönen on intohimoinen kaikkea kohtaan mitä tekee. Hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat tulevaisuus, yrityskulttuuri, luova työ ja henkilökohtaiseen kehittymiseen liittyvät teemat. Henkan pitkä tausta yrittäjänä, esimiestehtävissä ja luovissa työtehtävissä antaa erinomaisen näköalan bisneksen eri puoliin.

Puheenvuoroissaan hän yhdistää taidokkaasti tarinankerronnan, tieteellisen tutkimuksen ja luovan ajattelun. Hän haastaa ihmiset ajattelemaan eri tavalla luoden mielenkiintoisen, innostuneen ja onnistuneen ilmapiirin. Suomen suosion lisäksi Henkan keynote puheenvuorot ovat myös kansainvälisesti tunnettuja ja kysyttyjä.

Hän on kirjoittanut lukuisia arvostettuja kirjoja, joista viimeisin "Pelon hinta" (Tammi, 2014) on käännetty myös englanniksi "Why We Fear" (Tammi 2015). Kirja pureutuu pelon eri ilmenemismuotoihin ja osoittaa, miten tunteen tuhoavat muodot voitetaan ja hyödyt otetaan käyttöön. Hänen aikaisempi myös suuren suosion saavuttanut teos "Nautitaan Raakana" (Tammi, 2011) kertoo konkreettisesti, mitä läsnäolo on ja miten sitä voi syventää. Elämän raakana nauttimisesta on monia, jopa arvaamattomia etuja.

Luentoaiheita ovat mm.
-Tulevaisuuden liiketoiminta
-Robotiikka ja keinoäly on tässä ja nyt!
-Keskinkertaisuuden aika on ohi
-Henkilökohtainen kasvu
-Miksi pelkäämme, miten purkaa väärinymmärretty tunteet liiketoiminnassa ja elämässä

Video

Pressikuvat

Henri Hyppönen

Henri Hyppönen

Luova johtaja

Valokuvaaja: Viivi Huuska

Yritysjohtajataustaiset fasilitaattorit

Tunnelman nostattajat

Asiantuntijatilaisuuksien fasilitaattorit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2