> >

 Antti Merilehto

Antti Merilehto


Videot: Antti Merilehto


Antti Merilehto

Tekoälyn mahdollisuuksien hyödyntäminen

"Tekoäly - matkaopas johtajalle" -kirjan kirjoittanut, uransa digitaalisen liiketoiminnan saralla tehnyt Antti Merilehto puhuu yleisöille tekoälystä, sen hyödyntämisestä ja mahdollisuuksista. Hän rohkaisee yrityksiä tekemään kokeiluja tekoälyllä ja miettimään, kuinka sitä voitaisiin hyödyntää omassa toiminnassa. Nyt on korkea aika ottaa tekoäly osaksi toimintaa!

Merilehto on toiminut Googlen Euroopan pääkonttorilla vuosina 2012–2014, jolloin hänellä oli vastuullaan Suomen keskisuurten toimistojen koulutus. Tällä hetkellä hän toimii maajohtajana Finch Finland -yrityksessä.

Antti Merilehto puhuu tekoälystä, koneoppimisesta, digitalisaatiosta ja muutoksesta organisaatioissa. Hän lähestyy näitä tulevaisuuden menestystekijöitä käytännönläheisesti tarjoten konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja, joilla tehdä tekoälyn hyödyntämisestä mahdollisuus kasvuun ja työnmielekkyyden lisäämiseen. Antti painottaa, ettei yhdenkään yrityksen tarvitse valita onko tekoäly tai digitalisuus merkittävässä roolissa asiakkaan palvelussa, aina järjestelmistä viestintään, se valinta on jo tehty. On valittava, kuinka tämän aikoo toiminnassaan hyödyntää ja mahdollistettava kokeilukulttuurin kautta konkreettiset askeleet.

Puhujana Antti on mukaansatempaava ja ajatuksia herättävä. Hänen kattava kokemuksensa kansainvälisestä liiketoiminnasta tuo puhujan ammattitaitoon laaja-alaisuutta, jonka avulla perehtyminen uusiin toimialoihin käy nopeasti. Näin keskustelu on aina relevanttia asiakasyrityksen yleisölle.

Kuulijoiden mukaan Antti on poikkeuksellisen taitava ottamaan tilaisuuksissa ihmiset huomioon, istuivat he sitten lavalla tai yleisössä. Taito selittyy osittain Antin monipuolisella taustalla: Antti on toiminut esimerkiksi luokanopettajana ja järjestyksenvalvojana sekä tuottanut tapahtumia, esiintynyt tv-sarjoissa ja toiminut ehdonalaisvalvojana. Värikäs työhistoria näkyy puhujan työssä rohkeutena heittäytyä erilaisiin tilanteisiin ennalta kirjoitettuihin vuorosanoihin turhaa takertumatta.

Antti on asunut viidessä ja opiskellut neljässä eri maassa, ja hänen kykynsä nähdä asioita laajassa perspektiivissä avaa myös yleisölle uusia näkymiä mahdollisuuksiin yli arjen raja-aitojen.

Antti on myös loistava juontaja & moderaattori ja hänen kykynsä viedä keskustelua jatkuvasti eteenpäin yhdessä kirkkaan liiketoimintaymmärryksen kanssa on yhdistelmä, jolla yritysten tilaisuudet heräävät eloon.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta