Antti Merilehto

Tekoäly on meidän keskuudessamme tänään. On hyvä ymmärtää missä menemme, jotta pääsemme mukaan toimintaan.

Digitaalisen liiketoiminnan uranuurtaja

Antti Merilehto

Tekoälyn mahdollisuuksien hyödyntäminen

"Tekoäly - matkaopas johtajalle" -kirjan kirjoittanut, uransa digitaalisen liiketoiminnan saralla tehnyt Antti Merilehto puhuu yleisöille tekoälystä, sen hyödyntämisestä ja mahdollisuuksista.

Antti Merilehto rohkaisee yrityksiä tekemään kokeiluja tekoälyllä ja miettimään, kuinka sitä voitaisiin hyödyntää omassa toiminnassa. Nyt on korkea aika ottaa tekoäly osaksi toimintaa! Merilehto on toiminut Googlen Euroopan pääkonttorilla vuosina 2012–2014, jolloin hänellä oli vastuullaan Suomen keskisuurten toimistojen koulutus. Antti toimii tällä hetkellä Houston Analyticsin Chief Growth Officerina.

Antti Merilehto puhuu tekoälystä, koneoppimisesta, digitalisaatiosta ja muutoksesta organisaatioissa. Hän lähestyy näitä tulevaisuuden menestystekijöitä käytännönläheisesti tarjoten konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja, joilla tehdä tekoälyn hyödyntämisestä mahdollisuus kasvuun ja työnmielekkyyden lisäämiseen. Antti painottaa, ettei yhdenkään yrityksen tarvitse valita onko tekoäly tai digitalisuus merkittävässä roolissa asiakkaan palvelussa, aina järjestelmistä viestintään, se valinta on jo tehty. On valittava, kuinka tämän aikoo toiminnassaan hyödyntää ja mahdollistettava kokeilukulttuurin kautta konkreettiset askeleet.

Puhujana Antti Merilehto on mukaansatempaava ja ajatuksia herättävä. Hänen kattava kokemuksensa kansainvälisestä liiketoiminnasta tuo puhujan ammattitaitoon laaja-alaisuutta, jonka avulla perehtyminen uusiin toimialoihin käy nopeasti. Näin keskustelu on aina relevanttia asiakasyrityksen yleisölle.

Kuulijoiden mukaan Antti on poikkeuksellisen taitava ottamaan tilaisuuksissa ihmiset huomioon, istuivat he sitten lavalla tai yleisössä. Taito selittyy osittain Antin monipuolisella taustalla: Antti on toiminut esimerkiksi luokanopettajana ja järjestyksenvalvojana sekä tuottanut tapahtumia, esiintynyt tv-sarjoissa ja toiminut ehdonalaisvalvojana. Värikäs työhistoria näkyy puhujan työssä rohkeutena heittäytyä erilaisiin tilanteisiin ennalta kirjoitettuihin vuorosanoihin turhaa takertumatta.

Antti Merilehto on asunut viidessä ja opiskellut neljässä eri maassa, ja hänen kykynsä nähdä asioita laajassa perspektiivissä avaa myös yleisölle uusia näkymiä mahdollisuuksiin yli arjen raja-aitojen. Antti Merilehto on myös loistava juontaja & moderaattori ja hänen kykynsä viedä keskustelua jatkuvasti eteenpäin yhdessä kirkkaan liiketoimintaymmärryksen kanssa on yhdistelmä, jolla yritysten tilaisuudet heräävät eloon.

Aiheet esimerkiksi

  • ChatGPT
  • Mitä tekoäly on tänään?
  • Mihin koneoppiminen on hyvä väline?
  • Juonnot ja moderoinnit

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Antti Merilehto

Antti Merilehto

Tekoälyn matkaopas

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2