Personal trainingin uranuurtaja Suomessa

Riku Aalto

Levon, ravitsemuksen ja kuntoilun asialla

Riku on personal trainer -koulutusyhtiö Trainer4Youn sekä hyvinvointikustantamo Fitran perustaja sekä personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Hän on toiminut kouluttajana ja personal trainerina jo 15 vuoden ajan sekä vaikuttanut alalla pian jo neljännesvuosisadan. Riku on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Hän on täydentänyt osaamistaan muun muassa ammatti- ja ravintovalmentajatutkinnoilla, liikuntahallinto- ja työhyvinvointivalmentajatutkinnoilla sekä lukuisilla alaan liittyvillä täydennyskoulutuksilla. Riku on tuottelias kirjailija 30 kirjan, yli 500 asiantuntija-artikkelin sekä noin 800 blogipostauksen yhteispanoksellaan.

Riku on myös suosittu puhuja. Hänen parhaita puoliaan ovat innostavuus, käytännönläheisyys, toiminnallisuus sekä kyky vaikuttaa kuulijoihin tunnetasolla. Rikun valmennusfilosofia kiteytyy neljään T -kirjaimella alkavaa sanaan, jotka ovat tieto, tunne, toiminta ja tuki. Tavoitteekseen Aalto kertoo kuulijoiden vastuun ottamisen sekä omatoimisuuden lisääntymisen sekä heidän valmentamisen oman hyvinvointinsa parhaiksi asiantuntijoiksi.

Rikun ydinosaamista on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja etenkin levon, ravitsemuksen, arkiliikunnan sekä varsinaisen kuntoilun osalta. Riku käsittelee luennoillaan näitä aiheita sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia arjessa. Hänellä on vankka kokemus myös työhyvinvoinnista ja sen edistämisestä työyhteisöissä.

Pressikuvat

Riku Aalto

Valmentaja ja kouluttaja

Samankaltaisia puhujia

Motivaatiovalmentajat

Asiantuntijatilaisuuksien fasilitaattorit

Innostavat fasilitaattorit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2
$zopim(function() { });