Riku Aalto
Valokuvaaja: Markku Hyttinen

Personal trainingin uranuurtaja Suomessa

Riku Aalto

Toiminta- ja suorituskyvyn asiantuntija

Riku Aalto on maamme kokenein personal trainer ja elintapavalmennuksen uranuurtaja Suomessa. Hänen tavoitteenaan on auttaa asiakkaitaan hallitsemaan kokonaiskuormittuneisuuttaan sekä voimavarojaan paremmin. Aallon mukaan hyvä elämä edellyttää energiaa sekä elinvoimaisuutta, joita voidaan lisätä voimavaroja palautuen lisäämällä, mutta myös varavoimia eli fyysistä kapasiteettia kasvattamalla. Vaikka unen ja palautumisen rooli onkin merkittävä, muistuttaa Aalto liiallisen istumisen sekä makaamisen johtavan toimintakykymme dramaattiseen romahtamiseen.

Aalto on koulutukseltaan fysioterapeutti, ammattivalmentaja sekä työhyvinvointivalmentaja. Hän on täydentänyt osaamistaan liikuntahallintotutkinnolla sekä ravinto- ja psyykkinen valmentaja koulutuksilla. Hän on kirjoittanut 40 kirjaa liikunnasta, ravitsemuksesta sekä harjoittelusta sekä valmentanut menestyksekkkäästi lukuisia kuntoilijoita, yrityksiä ja huippu-urheilijoita. Aallolla on itselläänkin 20 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja hän on muun muassa koulutusyhtiö Trainer4Youn, kustannusyhtiö Fitran sekä tuotteistamisyhtiö Impulssi Valmennus Oy:n perustaja.

Rikua luonnehditaan innostavaksi, energiseksi sekä äärimmäisen ratkaisukeskeiseksi kouluttajaksi, jonka armollinen, lempeä ja kansankielinen tapa luennoida jättää paljon kättä pidempää kotiin sekä käytäntöön vietäväksi.

Suosituimpia luentoaiheita:

Aiheet esimerkiksi

  • Hyvä elämä – kuormitus ja lepo tasapainoon
  • Energiaa ja elinvoimaa etätyöhön
  • Etätyön ergonomia – kuinka estän fyysisen sekä henkisen homehtumisen
  • Impulssi – opi hallitsemaan kokonaiskuormitustasi ja säätelemään voimavarojasi
  • Mikrotreenit – tehokkaampia kuin tekosyyt
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Pressikuvat

Riku Aalto

Riku Aalto

Valmentaja ja kouluttaja

Arvostetut asiantuntijat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2