Riku Aalto

Personal trainingin uranuurtaja Suomessa

Riku Aalto

Levon, ravitsemuksen ja kuntoilun asialla

Riku Aalto on personal trainingin ja elintapavalmennuksen pioneeri Suomessa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kuntoilijoiden, huippu-urheilijoiden ja yritysasiakkaiden valmentamisesta, harjoittelun suunnittelusta sekä hyvinvoinnin johtamisesta. Aalto on myös toimelias tietokirjailija. Hän on kirjoittanut lähes 40 kirjaa liikunnasta, ravitsemuksesta ja työhyvinvoinnista. Rikun perustamat yritykset Trainer4You ja Fitra ovat kasvaneet vuosien varrella valtakunnan johtaviksi liikunta-alan koulutus- ja kustannusyhtiöiksi. Hänen tuotteistamiaan hyvinvointikonsepteja on myyty vuosien varrella yli 15 milj. eurolla.

Puhujana Riku Aalto on inspiroiva ja ihmisläheinen. Hänen tavoitteenaan on tarjota hyvinvointitottumusten muutokseen tarvittava tieto innostavassa ja helposti käytäntöön sovellettavassa muodossa. "Aalto ei kuitenkaan tuputa kuulijoilleen epärealistisia ohjeita, vaan ymmärtää elämää nähneenä, perheellisenä ja yrittäjätaustaisena henkilönä elämän realiteetit sekä osaa suhteuttaa ohjeensa kunkin osallistujan henkilökohtaiseen elämäntilanteeseen" (asiakaspalaute, Technopolis 2018). Rikun luennolta jää aina kättä pidempää kotiin vietäväksi: Harjoitusohjelmat, vinkit ravitsemuksen, aktiivisen arjen ja palautumisen parantamiseen ja neuvot yrityksen hyvinvointipanostusten kannattavaan kohdentamiseen, ovat esimerkkejä luennon jälkeen tietopankista ladattavista lisämateriaaleista.

Kannattava hyvinvointipanostus – Näin sijoitat yrityksen hyvinvointieurot kannattavasti

Hyvinvoinnin oivallus – Mikä hyvinvoinnin edistämisessä on oikeasti tärkeää?

Työelämän selviytymisopas – Näillä ohjeilla energiaa jää vielä aktiiviseen vapaa-aikaankin

Parempaa elämää pidempään – Terveys ei tarkoita vaivojen ja sairauksien puuttumista, vaan toimintakykyä niistä huolimatta

Pressikuvat

Riku Aalto

Riku Aalto

Valmentaja ja kouluttaja

Motivaatiovalmentajat

Asiantuntijatilaisuuksien fasilitaattorit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2